FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
OB
OB
7. dec 2018
19:00

Se FC Midtjylland VS OB LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 7. december 2018 kl 19:00

FCM - OB Live Stream: Se Superliga fodbold online

Se FC Midtjylland – OB på nettet med live streaming. Rundens første kamp i Superligaen spilles fredag aften på MCH Arena i Herning, og du kan heldigvis live streame FC Midtjylland – OB online.

Det er en regulær topkamp, vi får fredag aften. FC Midtjylland har ligget i toppen af Superligaen i længere tid, men mistede førstepladsen, da de tabte 2-1 i Parken. De er dog alligevel et niveau eller to foran de resterende 12 hold.

OB er begyndt at spille noget god fodbold, og de kommer ind til kampen med en imponerende stime af kampe i ryggen. De ligger på tredjepladsen, men er dog kun foran Brøndby i kraft af en bedre målscore.

FC Midtjylland er gode imod OB

De danske mestre fra FC Midtjylland har et solidt tag på dagens modstander fra OB. Syv af de seneste 10 møder med OB er blevet vundet, og den seneste OB-sejr finder man helt tilbage i maj 2015.

I sidste sæson vandt FCM alle tre kampe imod OB, mens det ene møde i denne sæson endte 1-1 i Odense.

Marc Dal Hende havde bragt FC Midtjylland foran 1-0 med et kvarter igen, men Nicklas Helenius udlignede dybt inde i overtiden.

Netop Dal Hende, som utroligt nok blev FC Midtjyllands topscorer i sidste sæson, sad ude i den seneste kamp imod Randers, men bør blive klar til kampen imod OB.

Profiler sidder ude hos FCM

Udover tvivlen omkring Marc Dal Hende, så er Kenneth Andersen tvunget til at foretage nogle ændringer i forhold til den stærkeste startopstilling.

Topscorer Paul Onuachu, som har været brandvarm på det seneste, fik et gult kort imod Randers, og må dermed afsone karantæne imod OB.

Det gælder også midtstopper Erik Sviatchenko, som ligeledes må en tur på tribunen.

Onuachu og Sviatchenko bliver nok erstattet af hhv. Mayron George og Rasmus Nicolaisen.

Bashkim Kadrii skal gøre forskellen for OB

Der skete noget i OB midt i sæsonen. Kenneth Emil Petersen blev sendt ud i kulden, og i stedet hentede OB Janus Drachmann og Bashkim Kadrii til klubben.

Drachmann, som har arbejdet sammen med Jakob Michelsen i SønderjyskE, overtog anførerbindet, og har været en klar forstærkning på midtbanen.

Den helt store profil hos OB er dog Bashkim Kadrii. Han slog aldrig for alvor igennem i FCK, hvilket i høj grad skyldtes skader, men nu er han tilbage i OB, hvor det offensive spil går igennem ham.

FC Midtjylland kommer nok til at stå højt på banen, og Kadrii og angrebspartner Nicklas Helenius har begge farten til at true i dybden, hvilket nok bliver OBs gameplan.

Hvad bliver FC Midtjylland – OB?

FC Midtjylland er selvfølgelig favoritter hjemme på MCH Arena, men OB er i virkeligt god form, så de kommer med masser af selvtillid.

Vi tror på en målrig kamp, som FC Midtjylland formentlig vinder.

Kampens profiler

Der er masser af mulige profiler i FC Midtjylland. Awer Mabil og Gustav Wikheim er nogle farlige spillere for alle hold i Superligaen.

Som bekendt er Bashkim Kadrii den store stjerne i OB i øjeblikket.

Hvornår live streames FC Midtjylland – OB?

FC Midtjylland – OB live streames fredag den 7. december kl. 19.00.Hvornår kan man se FC Midtjylland – OB live stream?

FC Midtjylland – OB kan live streames online den fredag den 7. december 2018 kl 19:00.

Du kan se FC Midtjylland – OB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
OB-logo

OB

Sponsoreret indhold: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´e ...

Læs mere om OB her