FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Lyngby
Lyngby
19. sep 2020
15:30

Se FC Midtjylland VS Lyngby LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

FC Midtjylland – Lyngby kan live streames online den lørdag den 19. september 2020 kl 15:30.

Hvis du er i Danmark kan du se FC Midtjylland – Lyngby hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 19. september 2020 kl 15:30

FC Midtjylland favoritter mod Lyngby

De forsvarende mestre fra FC Midtjylland tager imod Lyngby i sæsonens anden runde af 3F Superligaen.

Du kan se kampen online og streame den på computeren eller bruge din telefon eller tablet.

FC Midtjylland skal forsøge at komme på ret køl igen, efter det overraskende nederlag på 2-0 til SønderjyskE i Superligaens første runde.

Lyngby formåede derimod at holde nullet i sæsonens første kamp, hvor de lagde ud med at spille 0-0 mod Aab.

Se kampen online, for at finde ud af om Lyngby kan skabe overraskelsen og også holde det tunge artilleri fra FC Midtjylland fra at score.

Lurer krisen allerede på heden?

FC Midtjylland skal bruge en sejr.

Efter den store skuffelse mod Sønderjyske, er der ikke plads til endnu et nederlag, og alt presset vil være på FC Midtjylland for at vinde opgøret.

Med store investeringer og mange flere profiler på holdet end Lyngby, er der massivt pres på FC Midtjylland til at tage alle 3 point på hjemmebane i Herning.

Især Pione Sisto, som er kommet hjem til klubben hvor det hele startede, er der store forventninger til på den jyske hede.

På sine gode dage kan der ikke være nogen tvivl om, at Pione Sisto må være en af de bedste spillere i Superligaen.

Der kan dog stilles spørgsmålstegn ved om han på nuværende tidspunkt er på dette niveau, efter en lang periode i Spansk fodbold, hvor spillet slet ikke har fungeret for midt-jyden.

Og der kan ikke være nogen tvivl om den store vigtighed for FC Midtjylland, i at få gang i deres hjemvendte søn.

FC Midtjyllands brasilianske tekniker Evander er der også stadig spørgsmålstegn omkring.

Han startede sæsonen første kamp på bænken, efter en længere skade, men han er forhåbentligt klar til igen at starte på banen i opgøret mod Lyngby.

Se kampen online og find ud af om FC Midtjylland stiller med alle profilerne i kampen mod Lyngby.

Lyngby kan gå en svær sæson i møde

I sidste sæson klarede de lige netop frisag i nedrykningskampen, og denne sæson kunne det om muligt blive endnu sværere for Lyngby at holde sig oppe.

Der er blevet hentet flere forstærkninger ind som Christian "Greko" Jakobsen, Rasmus Thellufsen og Brian Hamalainen, der alle har Superliga-erfaring.

Men samtidig er der blevet sagt farvel til flere rutinerede spillere hen over sommeren, som Jesper Christjansen, Lasse Nielsen samt Martin Ørnskov.

Og det kan derfor sagtens ende som endnu en sæson, hvor Lyngby først og fremmest skal kæmpe for at blive i Superligaen.

Der er derfor ingen tvivl om at FC Midtjylland vil være den store favorit til opgøret mod Lyngby.

Men de kan få det svært mod det kompakte Lyngby-forsvar og vil muligvis også være trætte efter et intenst opgør mod Young Boys i Champions League kvalifikationen.

Samtidig lukkede FC Midtjylland 2 mål ind i sidste kamp mod SønderjyskE, så kampen er måske ikke så afgjort på forhånd som det kunne se ud på papiret.

Stream kampen online og find ud af om FC Midtjylland kan få åbnet på scoringskontoen i denne sæsons Superliga, eller de også skuffer i kampen mod Lyngby.Hvornår kan man se FC Midtjylland – Lyngby live stream?

FC Midtjylland – Lyngby kan live streames online den lørdag den 19. september 2020 kl 15:30.

Du kan se FC Midtjylland – Lyngby hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
Lyngby-logo

Lyngby