FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Legia Warszawa
Legia Warszawa
17. sep 2015
19:00

Se FC Midtjylland VS Legia Warszawa LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 17. september 2015 kl 19:00

Se FC Midtjylland v Legia Warszawa Live Stream!

FC Midtjylland fortsætter med at imponere den danske fodboldverden, og nu har de også staget Europa med storm.

Det skete efter den meriterende sejr over Southampton i den sidste kvalrunde inden slutspillet i Europa League.

Mange havde regnet med, at FC København skulle være eneste danske repræsentant, da de ni år tidligere har deltaget i gruppespil, mens FC Midtjylland fortsat mangler deres indtog her.

Men midtjyderne sendte alle kritikerne skamfuldt hjem med først 1-1 på St. Mary´s, for derefter simpelthen at vinde returkampen 1-0 hjemme i Herning.

Internationalt gennembrud rundt om hjørnet?

Imponerende resultat af danskerne, som nu skal ud og have hår på brystet i det store udland. Første modstander bliver polske Legia Warszawa, mens Club Brügge og Napoli venter i kulissen.

En monstersvær gruppe, men hvis man kommer videre herfra, så er det store internationale gennembrud for alvor en realitet.

I den danske Superliga ligger man fortsat nummer et, selvom man skuffede ved kun at få 0-0 ude mod Brøndby. Det lå i kortene, at FCM skulle have alle tre point, men Frederik Rønnow spillede en stor kamp i buret for den københavnske forstadsklub.

Vi tipper: Polakker på udebane er en svær størrelse, så vi håber, at FCM kan komme hjem med et point og tipper 0-0.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
Legia Warszawa-logo

Legia Warszawa