FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Hobro
Hobro
18. aug 2019
16:00

Se FC Midtjylland VS Hobro LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 18. august 2019 kl 16:00

Se FC Midtjylland - Hobro IK online

Se med online, om FC Midtjylland kan besejre Hobro IK, i en kamp du kan se direkte på live stream.

På live stream kan du se, om FCM holder den gode form ved lige, eller om Hobro IK kan drille ulvene der ser ud til, at være de eneste der kan besejre FC København i kampen om guldmedaljerne.

Hobro IK har også fået en fornuftig start på Superligaen, og på live stream kan du se, om de holder formen ved lige, eller om FCM er for stor en mundfuld for det Hobro Idræts Klub.

Indtil videre har Hobro skaffet point fordi deres offensiv har været skarp og de har lavet mange mål. I det defensive halter det noget mere, og man har lukket ligeså mange mål ind, som man har scoret i den anden ende.

Hobro vil være tilfreds med en uafgjort, mens FC Midtjylland skal vinde for at følge med FCK, der ser endnu stærkere ud, end de gjorde sidste år. Men Hobro IK er ikke nogen nem modstander.

De har spillet godt op, mod de rutinerede Superliga hold, og det kan være at de kan drille ulvene til dagens opgør.

Se kampen gratis på live stream

Se opgøret online på live stream, når Hobro som endte på en 13. plads sidste sæson, skal møde favoritterne fra Midtjylland. I Hobro har man ikke forventninger om, at spille med om topplaceringerne.

Det gælder om overlevelse i den bedste danske række, som er det eneste succeskriterie klubben har.

I år er det sværere at holde sig inde i varmen for bundholdene, da man skal finde tre nedrykkere i stedet for to som man plejer. Det er fordi, at man går ned til 12 hold igen, som det var tilfældet før 2016, da man ændrede Superliga-formatet.

FC Midtjylland – Hobro IK: Holdnyt

Pål Kirkevold, som er Hobros stjernespiller, ser sig selv blive i Hobro lidt endnu. Han udtaler selv, at han stadig kan se sig selv i en større klub, men han ligner ikke en mand der umiddelbart er på vej videre, som tingene ser ud nu.

Han fik kælenavnet Mål-Pål, da han i efteråret 2017 scorede i 11 kampe i streg.

Hos FC Midtjylland har man sendt Mayron George til Oslo. Den norske klub Vålerenga har lejet FCM-angriberen på en kontrakt der gælder for 2019. Den 25-årige angriber skiftede i sommeren 2018 Randers FC ud med FC Midtjylland, men det er ikke gået som man havde forventet i Herning.

I 32 kampe har han scoret fem gange, og derfor giver man spillerne lov til, at tage til Oslo og udvikle sig som fodboldspiller.

FC Midtjylland – Hobro IK: Indbyrdes

Den 18. august bliver kampen skudt i gang. Du kan se online, hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret mellem FC Midtjylland og Hobro IK.

De to hold har mødt hinanden 14 gange siden 2010, hvor de første gang spillede mod hinanden i den danske pokalturnering. Hobro har ikke vundet én eneste gang, og FC Midtjylland har vundet 11 kampe. Vi tror også på bookmakernes favorit til dette opgør og en stensikker sejr for FCM.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
Hobro-logo

Hobro

Sponsoreret indhold*: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du føl ...

Læs mere om HOBRO her