FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
20. sep 2015
13:30

Se FC Midtjylland VS FC Nordsjælland LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 20. september 2015 kl 13:30

Se FC Midtjylland v FC Nordsjælland Live Stream!

FC Midtjylland fortsætter med at imponere i Europa League, hvor de nu er nået til gruppespillet efter en flot sejr over Southampton i den afgørende kvalrunde.

Mod polske Legia Warszawa hev man således en 1-0 sejr hjem på et selvmål af Michal Kucharczyk, og det var en noget nær perfekt start.

I gruppens anden kamp bankede Napoli Club Brügge med 5-0, hvilket kan få indflydelse på FC Midtjyllands vej videre fra gruppen. Belgierne har en grim målscore at hive i land, og det kan vælte læsset for dem.

Bomber-Bruninho

FC Nordsjælland har en mand, der kan trække deres læs. Han hedder Bruninho og kommer helt nede fra Køge.

Men han kan lave mål og afgøre kampe for Farum-drengene, og han var igen i vælten, da FC Nordsjælland besøgte Viborg i seneste runde.

Kampen var endelig på vej til at ende i dødssyge 0-0, men så dukkede Bruninho op ved bagerste stolpe og headede et indlæg fra Joshua John i kassen.

Vi tipper: FCM er naturligvis favoritter mod FCN, og det kan selv Bruninho ikke gøre noget ved. Mestrene har dog en kamp i benene, så sejren bliver ikke så overbevisende. Vi tipper 2-1.Hvornår kan man se FC Midtjylland – FC Nordsjælland live stream?

FC Midtjylland – FC Nordsjælland kan live streames online den søndag den 20. september 2015 kl 13:30.

Du kan se FC Midtjylland – FC Nordsjælland hos Dplay.dk

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
FC Nordsjælland-logo

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold*: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler v ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her