FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC København
FC København
9. jul 2020
20:00

Se FC Midtjylland VS FC København LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

FC Midtjylland – FC København kan live streames online den torsdag den 9. juli 2020 kl 20:00.

Hvis du er i Danmark kan du se FC Midtjylland – FC København hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 9. juli 2020 kl 20:00

Se FC Midtjylland - FC København Online Live Streaming

FC Midtjylland kan blive danske mestre, hvis de formår at få mindst et point ud af torsdagens hjemmekamp imod FC København.

FCM har været klasser over FCK og de andre danske hold i denne sæson, så det er helt fortjent, at de snart kan løfte pokalen for tredje gang på seks år.

Der er i øjeblikket hele 14 point mellem FC Midtjylland på førstepladsen og FC København på anden pladsen.

Mens det står helt klart, at FCM kommer til at ende på førstepladsen, så kan FC København faktisk blive overhalet af AGF, som kun er fire point bag Ståle Solbakkens FCK-hold.

I første omgang kan vi se frem til en fantastisk fodboldkamp på MCH Arena, og du skal selvfølgelig live streame FC Midtjylland – FC København online!

Er FCK færdige for i år?

Da FC Midtjylland vandt 2-1 i Parken imod FC København for godt to uger siden, så stod det klart, at FC Midtjylland ville blive danske mestre.

Selvom det endnu ikke var matematisk sikret, så var hullet nu for stort, hvilket FCK-manager Ståle Solbakken også indrømmede efter kampen.

Med tanke på den ekstremt besværlige sæson, som har budt på et hav af skader, men også en masse flotte præstationer i Europa League, så kunne man godt få tanken, at FCK-spillerne ikke længere kan fastholde motivationen.

I sidste uge tabte FCK for første gang i over 10 imod AGF med 1-0, da den ellers så sikre keeper Karl-Johan Johnsson forærede AGF sejren.

Der venter en stor mental prøve for FCK-spillerne, som ikke kan gå på sommerferie, da de mangler at spille en Europa League-kamp imod Istanbul Basaksehir.

FCM kan vinde otte gange på stribe imod FCK i Herning

At FC Midtjylland har bevæget sig helt op i toppen af dansk fodbold kan man også aflæse på resultaterne i de indbyrdes kampe imod FCK.

Særligt på MCH Arena i Herning har FCK-holdet det ekstremt svært. FC Midtjylland har vundet de seneste syv kampe imod FCK hjemme i Herning, og det er med store cifre:

FCM – FCK: 4-1

FCM – FCK: 4-0

FCM – FCK: 2-0 (DBU Pokalen)

FCM – FCK: 3-1

FCM – FCK: 3-2

FCM – FCK: 3-1

FCM – FCK: 3-2

Hvad bliver kampen?

Der er ingen tvivl om, at FC Midtjylland skal være favoritter til at vinde torsdagens brag på MCH Arena.

De er i en bedre forfatning, og kan vinde det danske mesterskab foran deres største konkurrenter hjemme i Herning, og det bør være en stor motivation.

FCK-holdet har fået nogle profiler tilbage fra skader, men det er svært at sige, hvor stor indflydelse, de kommer til at have torsdag aften.

Det ligner en målrig kamp med FC Midtjylland som sejrherre.

Vi tror på 3-1 til FC Midtjylland.Hvornår kan man se FC Midtjylland – FC København live stream?

FC Midtjylland – FC København kan live streames online den torsdag den 9. juli 2020 kl 20:00.

Du kan se FC Midtjylland – FC København hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her