FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC København
FC København
10. nov 2019
18:00

Se FC Midtjylland VS FC København LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 10. november 2019 kl 18:00

Se Midtjylland - København Direkte!

FC København og FC Midtjylland er de to hold der skal kæmpe om guldet fra nu af og til foråret og helt indtil Mesterskabsspillet, det er næsten så sikkert som amen i kirken.

På live stream viser vi opgøret mellem de to topklubber og denne kamp kan vise sig at være afgørende i kampen om Superliga-guldet.

FCK – FCM på live stream bliver et interessant opgør, da vinderen vil få det mentale overtag hvilket kan være vigtigt for de efterfølgende kampe og troen på, at man som klub har kapaciteten til at vinde Superligaen. For at være en vinder skal man derfor føle sig som en vinder, og derfor kan sejre i fodbold være enormt vigtigt.

FCM – FCK: En tæt Superligatabel i år

Det er ikke mange point der skiller hele midten af tabellen i den bedste danske række. Men i toppen er FCM og FCK som sædvanlig stukket af og det ser ikke ud til, at der er andre hold der er stærke nok til at hente dem.

På live stream vises kampen der spilles på MCH Arena når Ulvene der har hjemmebanen, møder Løverne fra FCK som har vist sig fra en svagere side, siden man blev ramt af en kaskade af skader.

Se med på live stream, om det bliver FCM eller FCK der trækker sig sejrrigt ud af opgøret i denne Superligakamp på Live Stream.

Se Superligaholdenes form direkte på live stream

Begge holds form er rimelig stabil, og Midtjyllands forsvar er måske det bedste forsvar som Superligaen nogensinde har set. De har lukket ufatteligt lidt mål ind og det er deres defensiv som skal lukkes op hvis FCK skal have en chance for point til dette opgør, hvor FCM nok er små favoritter.

Sidste de to hold spillede var i Parken, og selv her hvor Løverne plejer at være overbevisende imod alle hold, der hold FCM nullet og kampen endte 0-0

Europæisk fodbold på live stream med Superligaen

I år har det været FCK’s tur til at spille i Champions League kvalifikationen da de vandt Superligaen sidste år. Her fejlede de over to opgør i tredje kval. Runde mod Røde Stjerne Beograd – i nogle øjnes ufortjent, da man blev slået ud i straffesparkskonkurrence efter to kampe der endte 1-1 i ordinær spilletid.

Vi viser alle kampe online direkte på live stream. Dette gør sig også gældende for opgøret FC København og FC Midtjylland. Kampen kan du se på live streaming.

FCM - FCK: Holdnyheder

FCK har fået Dame N’Doye tilbage og det må være en lettelse for cheftræner i hovedstadsklubben Ståle Solbakken. Den norske træner har haft mange skader i sin trup og Jonas Wind og Nicolai Boilesen er blot nogle af de spillere der stadig døjer med skader.

På baggrund af det har man bl.a. købt Michael Santos og Nicklas Bendtner til angrebet. Santos har vist som en stærk spiller og har allerede flere mål på CV’et for de blå-hvide løver. Bendtner derimod ligner en færdig mand når hans kontrakt udløber til slut december.

Du kan se med på live stream om Santos scorer, om Bendtner får chancen, og hvem der tager de tre point når kampen fløjtes i gang kl. 18:00.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her