FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
FC København
FC København
16. sep 2018
18:00

Se FC Midtjylland VS FC København LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 16. september 2018 kl 18:00

FC Midtjylland - FC København live stream: Se Superliga

Kampen mellem FC Midtjylland og FC København kan live streames online. Der venter et brag af en Superliga-kamp søndag aften, når FC Midtjylland tager imod FCK på MCH Arena, og du kan selvfølgelig live streame kampen online.

FC København har været en klasse over de andre hold i Superligaen i denne sæson, men de kommer til at få det svært i Midtjylland, hvor FCM typisk er meget stærke.

Der har været mange målrige og underholdende kampe mellem FCM og FCK i løbet af de senere år, og vi ser frem til en meget spændende kamp søndag aften.

Se kampen mellem FC Midtjylland og FC København med live streaming.

FCM taber sjældent hjemme på MCH Arena

Siden opførslen i starten af dette årtusinde har MCH Arena i Herning været et fort for FC Midtjylland.

I hele sidste sæson tabte FC Midtjylland kun to kampe på hjemmebane, og det var to kampe imod Brøndby IF, som på daværende tidspunkt var historisk stærke.

I denne sæson har næsten gjort rent bord i Superliga-regi. De startede med at spille 0-0 imod AGF, hvor de dog brændte straffe i slutningen af kampen, og siden da har de besejret Esbjerg, Horsens og Randers med en sammenlagt score på 9-1.

FC Midtjylland tabte dog den måske vigtigste kamp af dem allesammen imod Malmø FF i Europa League. De tabte 0-2 efter en meget skuffende indsats, som kan vise sig at blive dyr.

Rilwan Hassan og Kristian Riis sidder fortsat ude med længere skader, men derudover burde resten af truppen være til rådighed for Jess Thorup.

FC København bør være stærkere

Selvom det er svært for de fleste hold at komme til Midtjylland, så skal FC København dog regnes som favoritter til at vinde topbraget på heden.

Efter den meget skuffende sæson i fjor, så har FC København nu opgraderet truppen, som nu tæller stjernespillere som Andreas Bjelland og Dame N’Doye.

Læg dertil, at man har Viktor Fischer i sit livs form, og der er generelt meget kvalitet hele vejen rundt.

Udover at have kvalificeret sig til Europa League-gruppespillet, så har de også lagt sig i spidsen af Superligaen.

FCK har hentet 19 point i de første otte kampe, og de virker til at være væsentligt stærkere end både FC Midtjylland og Brøndby, som er de nærmeste konkurrenter i toppen.

FCK har dog haft en smule problemer på MCH Arena, hvor de ikke har vundet siden oktober 2016. Siden har de spillet fire udekampe imod FC Midtjylland, som er blevet tabt med 3-2, 3-1 og 3-2.

Vi håber på en lige så målrig kamp denne gang, når FC Midtjylland og FC København mødes, og du kan live streame kampen online!

Hvad bliver FC Midtjylland – FC København?

FCM er som sagt stærke på hjemmebane, men FC København har et stærkere hold, og de bør vinde kampen.

Vi tror på 3-1 til FCK.

FC Midtjylland – FC København: Profilerne

Gustav Wikheim, FC Midtjylland og Viktor Fischer, FC København.

Hvornår kan man live streame FC Midtjylland – FC København?

FC Midtjylland – FC København kan live streames søndag den 16. september kl. 18.00.Hvornår kan man se FC Midtjylland – FC København live stream?

FC Midtjylland – FC København kan live streames online den søndag den 16. september 2018 kl 18:00.

Du kan se FC Midtjylland – FC København hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her