FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Esbjerg fB
Esbjerg fB
12. jul 2019
19:10

Se FC Midtjylland VS Esbjerg fB LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 12. juli 2019 kl 19:10

Se FC Midtjylland - Esbjerg fB live stream

Superligaen starter igen, og i denne sæson skal FC Midtjylland se om de kan komme sig ovenpå deres sløje sæson set med egne briller. FCK formåede at stikke af pointmæssigt hen mod slutningen af sidste sæson, og dermed løb løverne med guldet.

Det skal midtjyderne prøve at lave om på, og første forhindring i det kapløb er Esbjerg fB. Vi har altså et rent jydeopgør til at skyde Superligaen i gang, og Esbjerg fB sluttede faktisk sæsonen af med at vinde over Midtjylland.

Det betyder at de mentalt måske har det største ben at stå på, men det vil vise sig om de kan holde formen, eller om sommerferien kan mærkes på spillerne og de lige skal i gang igen.

Se med online, om det bliver midtjyderne eller drengene fra havnebyen, der starter den nye Superliga-sæson godt af.

FC Midtjylland – Esbjerg fB: En ny start

Esbjerg fB fik en 3. plads sidste år, hvilket må siges at være et godkendt resultat, for en klub der havde til hensigt at spille sig i top-6. Bronze igen ville være en drøm for den jyske klub, der ellers normalt er en midterklub i den danske Superliga.

En tredjeplads betyder for dem, at de nu skal spille Europa League, som betyder at man får noget mere erfaring til klubben på europæisk plan. Dette kan både gavne talentudviklingen, men så sandelig også økonomien. Live streaming er tilgængelig online hvor du kan se, om Esbjerg kan vinde for anden gang i træk over FC Midtjylland, som skal bruge en sejr i det første opgør. Ellers vil de højst sandsynligt starte sæsonen, med at være efter FC København.

FC Midtjylland – Esbjerg fB: Holdnyheder

Esbjerg har for nylig spillet deres første testkamp mod Randers. Her var cheftræner John Lammers en glad mand efterfølgende på trods af et uafgjort resultat. Alt i alt leverede Esbjerg et godt resultat og organiseringen var godt, siger John Hammers. Det positive var at der ikke blev givet nogle chancer væk, samtidig med at offensiven fungerede med mange gode angreb.

Derudover benyttede Hammers sig af muligheden for at afprøve talenter, og her foldede mange af de unge talenter sig ud, efter at holdet i pausen foretog en stribe udskiftninger. Der var flere spillere på 16-17 år som fik chancen, og blandt andet Mads Zaar fik scoret et flot mål i anden halvleg.

Hos FC Midtjylland har man rykket to unge talenter fra akademiet op som faste spillere i FC Midtjyllands Superligatrup.

I klubben som har haft succes de seneste år, bliver det sværere at leve op til tidligere resultater, men et stærkt ungdomsakademi gør at FC Midtjylland hele tiden har nye friske spillere, som kan levere når klubbens stjerner bliver solgt til andre klubber.

Selvom FC Midtjylland ikke vandt Superliga-guld i sidste sæson, så har de andre grene af klubben klaret det godt. U19-holdet har vundet DM-titlen, hvilket er den fjerde af sin slags på fem år. Det samme hold spillede sig blandt de otte bedste hold i Europa. U17-holdet sikrede sig et pokalmesterskab og generelt har de Midtjyske spillere gjort et godt indtryk i de danske ligaer, men også internationalt.

Om de unge talenter fra de to jyske klubber, får chancen allerede i første Superliga-kamp kan kun tiden vise. Ligegyldigt hvad, så bliver det spændene at se, hvordan formen er når den nye sæson skydes i gang på MCH Arena den 12 juli.Hvornår kan man se FC Midtjylland – Esbjerg fB live stream?

FC Midtjylland – Esbjerg fB kan live streames online den fredag den 12. juli 2019 kl 19:10.

Du kan se FC Midtjylland – Esbjerg fB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
Esbjerg fB-logo

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold*: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storhed ...

Læs mere om ESBJERG FB her