FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
AGF
AGF
24. maj 2021
17:00

Se FC Midtjylland VS AGF LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

FC Midtjylland – AGF kan live streames online den mandag den 24. maj 2021 kl 17:00.

Hvis du er i Danmark kan du se FC Midtjylland – AGF hos ingen udbyder.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 24. maj 2021 kl 17:00

Se FC Midtjylland - AGF! live Superliga-fodbold online!

Sidste års titelvindere fra FC Midtjylland tager hjemme mod AGF i Superliga-sæsonens sidste kamp.

Og det er en kamp med maksimal spænding hvor alt er på spil.

FC Midtjylland skal bruge en sejr for at have håb om at kunne vinde denne sæsons Superliga, mens de skal håbe på at Brøndby sætter point til mod FC Nordsjælland.

AGF har til gengæld ikke det store at spille om i denne kamp, andet end deres jyske ære mod de lokale rivaler.

De har allerede sikret sig fjerdepladsen i denne sæson og dermed chancen for at kvalificere dig til næste sæsons Europa League.

Det bliver spændende at se om de allerede er gået mentalt på sommerferie i kampen mod FC Midtjylland, eller de vil yde deres bedste for at FCM ikke skal tage guld to år i streg.

De sidste fem gange FC Midtjylland og AGF har mødt hinanden er det blevet til tre sejre til FC Midtjylland og to sejre til AGF.

Det er derfor ikke umiddelbart to hold der kan lide at spille uafgjort.

Se med live online om det heller ikke bliver resultatet denne gang, når FCM og AGF mødes i Herning.

AGF er gået på sommerferie

Med AGF-briller er der næppe stor glæde over at slutte på fjerdepladsen uden for alvor at have kunnet udfordre de to topkandidater i denne sæson, Brøndby og FC Midtjylland.

De er dog uden tvivl allerede begyndt at se frem mod næste sæson, hvor vi alle håber at være tilbage til noget der er tættere på normale tilstande, med tilskuere og stemning på stadion.

Det var muligvis også derfor at det gik galt lige fra starten af, da de mødte Brøndby, da de også på dette tidspunkt allerede var sikret fjerdepladsen.

Her kom de bagud allerede efter fem minutter, på mål af ligaens topscorer Mikael Uhre, der har været fuldstændigt on fire i denne sæson.

Efter femogtredive minutter dummede Morten Frendrup sig dog noget så grusomt, da han fik sit andet gule kort og måtte forlade banen.

Med en mand i undertal blev det lige pludseligt meget nemmere for AGF at få noget med fra kampen.

Patrick Olsen scorede samtidig på straffespark og Brøndby havde pludseligt store problemer, til trods for deres fantastiske start.

Miraklernes tid var dog ikke forbi for Brøndby.

Og hvem andre end miraklernes mand, Mikael Uhre kunne bringe Brøndby tilbage på sejrskurs.

Med et mål efter treoghalvfjerds minutter bragte han duften af guld tilbage på Brøndby takket være et koks i AGF-forsvaret, og nu skulle sejren arbejdes hjem med sytten minutter tilbage af den ordinære spilletid.

En svær opgave med en mand i undertal!

AGF var utroligt tæt på at bringe sig på 2-2, men Brøndby slap med skrækken og kunne efter det sidste slutfløjt juble over en fantastisk sejr med en mand i undertal.

FCM skal vinde

Det lignede længe at FC Midtjylland ville løbe med guldet.

Brøndby har dog formået at give midtjyderne kamp til stregen her inden den sidste og afgørende kamp.

Nu skal FCM bruge en sejr mod AGF, eller hvis Brøndby taber kan en uafgjort også være nok.

Se med live online om det lykkes for FCM at få point mod AGF.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
AGF-logo

AGF

Sponsoreret indhold*: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stre ...

Læs mere om AGF her