FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
AGF
AGF
14. jul 2018
19:00

Se FC Midtjylland VS AGF LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 14. juli 2018 kl 19:00

FC Midtjylland - AGF: Optakt og live streaming

Du kan se Superliga-kampen FC Midtjylland – AGF direkte med live streaming. Der venter en meget spændende kamp mellem Jyllands to største fodboldklubber, og du skal selvfølgelig se FC Midtjylland – AGF med live streaming!

FC Midtjylland skal forsvare det danske mesterskab efter en fantastisk sæson med et historisk højt pointgennemsnit. Samtidigt skal FCM spille Champions League-kvalifikationskampe, og det kan blive hektisk i sæsonstarten.

AGF afsluttede sidste sæson meget positivt, og de skal blot holde deres momentum i denne sæson. David Nielsen har haft stor succes i sin AGF-tid, og det bliver interessant at følge holdet i den nye sæson.

Se braget mellem FC Midtjylland og AGF direkte med live streaming!

FC Midtjylland er meget stærke på hjemmebane

FC Midtjylland har siden oprettelsen af MCH Arena i Herning haft som mål at skabe et fort på hjemmebanen, og det har også været tilfældet en stor del af tiden. Særligt de senere år, hvor FC Midtjylland virker har blandet sig i toppen af Superligaen, og i sidste sæson var de skræmmende stærke på hjemmebane.

FCM spillede sammenlagt 18 hjemmekampe i Superligaens grund- og slutspil, og de vandt 15 af disse kampe. De eneste pointtab kom imod Lyngby, og så de to hjemmekampe imod Brøndby. Imod Lyngby var de særdeles uheldige, da David Boysen ufortjent udlignede i det 94. minut, mens de også var foran 2-0 i 2-3-nederlaget imod Brøndby.

Der har været gang i sæsonkortsalget på MCH Arena, og der er allerede nu solgt over 5.000 stykker. Med en modstander som AGF, som også kan trække mange udebanefans med, så kan vi forvente en flot ramme til kampen.

Derudover, så har AGF forstærket truppen væsentligt henover sommeren, og selvom der ikke er de helt store navne at byde velkommen, så har de stadig en historisk stærk trup i FC Midtjylland.

AGF-truppen er stort set intakt

Det samme har slet ikke været tilfældet i AGF, som har været ret passive på transfermarkedet. Efter den flotte forårssæson, så er der heller ikke det helt store behov for forstærkninger, men bredden kunne dog godt forstærkes.

AGF har sagt farvel til Mikkel Rask, Alexander Juel Andersen, Daniel A. Pedersen, Steffen Rasmussen, Michael Zacho, Mads Boe Mikkelsen, Martin Pusic og Frederik Møller. Det kan lyde voldsomt, og en spiller som Daniel A. Pedersen kunne de fortsat godt bruge, men det er ikke nogle af profilerne, som forlader klubben.

De har kun hentet Oscar Whalley, som skal give konkurrence til Aleksandar Jovanovic i AGF-målet. Man kan dog forvente, at der kommet nogle nye ansigter til AGF-truppen i løbet af transfervinduet, som først lukker ved udgangen af september.

FC Midtjylland vandt 4-0 og 3-0 i de to opgør imod AGF i sidste sæson, men det bliver næppe de samme cifre denne gang. David Nielsen har fået styr på AGF-defensiven, og vi kan sagtens få en tæt premierekamp.

Se FC Midtjylland – AGF direkte med live streaming!

Hvordan ender FC Midtjylland – AGF live stream?

FC Midtjylland er selvfølgelig favoritter, men det kan blive en vanskelig kamp for mestrene.

Vi tror på 2-1 til FC Midtjylland.

Hold øje med

Gustav Wikheim, FC Midtjylland og Kasper Junker, AGF.

Hvornår kan man se FC Midtjylland – AGF live stream?

FC Midtjylland – AGF spilles lørdag den 14. juli kl. 19.00 på MCH Arena i Herning.Hvornår kan man se FC Midtjylland – AGF live stream?

FC Midtjylland – AGF kan live streames online den lørdag den 14. juli 2018 kl 19:00.

Du kan se FC Midtjylland – AGF hos Dplay.dk

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland-flag

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her
AGF-logo

AGF

Sponsoreret indhold: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live strea ...

Læs mere om AGF her