FC København
FC København
vs
Istanbul Buyuksehir
Istanbul Buyuksehir
5. aug 2020
18:55

Se FC København VS Istanbul Buyuksehir LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Europa League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

FC København – Istanbul Buyuksehir kan live streames online den onsdag den 5. august 2020 kl 18:55.

Hvis du er i Danmark kan du se FC København – Istanbul Buyuksehir hos eurosport.

Rene Andersen

Rene Andersen 5. august 2020 kl 18:55

Sådan ser du FCK - Istanbul Basaksehir Online!

FC København og Istanbul Basaksehir mødes onsdag aften i Europa League, og du kan live streame hele kampen online!

FC København står med gode kort på hånden for at skrive historie. Klubben har aldrig tidligere været i en europæisk kvartfinale, men det er nu en reel mulighed.

Det kræver dog en samlet sejr imod de tyrkiske mestre fra Istanbul Basaksehir, som vandt den første kamp i Tyrkiet med 1-0.

Kampen i Tyrkiet var ret jævnbyrdig, men tyrkerne tog sejren på et billigt straffespark i slutningen af kampen, så der venter nu FCK-holdet en svær opgave.

FCK har – med få undtagelser som eksempelvis udekampen imod Celtic – ikke været ret gode i 2020. De fik med nød og næppe sikret andenpladsen, som kan gøre vejen til Europa League i næste sæson noget nemmere.

Kampen i Telia Parken spilles desværre uden tilskuere, hvilket svækker FC Københavns muligheder, men det er bestemt ikke umuligt at besejre Istanbul Basaksehir.

Se FC København – Istanbul Basaksehir Live Streaming!

FCK er utilfredse med UEFA

Der har været en del usikkerheder omkring dette opgør mellem FCK og Istanbul Basaksehir. Det første opgør blev spillet foran tilskuere i Tyrkiet på trods af, at det meste af Europa allerede var lukket ned.

Derfor har FC København også forventet, at UEFA ville give tilladelse til, at de kunne fylde Telia Parken delvist op ligesom det har været tilfældet i Superligaen, hvor det er gået fint.

Da UEFA tilbage i marts tillod den første kamp at blive afviklet skyldtes det, at de lyttede til lokale myndigheder.

UEFA har så ombestemt siden da, og nu bliver de resterende kampe i Champions League og Europa League afviklet på lukkede stadioner.

FC København er selvfølgelig ikke tilfredse med beslutningen, og det er da heller ikke fair at spille en kamp med tilskuere og en returkamp uden.

Det minimerer selvfølgelig hjemmebanefordelen en smule for FCK, men det sværere er modstanderen dog heller ikke alligevel.

Istanbul Basaksehir imponerer ikke på udebane

Siden den første kamp har Istanbul Basaksehir vundet Süper Lig for første gang i klubbens historie.

Når man over en hel sæson formår at besejre hold som Besiktas, Galatasaray og Fenerbahce, så fortæller det selvfølgelig noget om holdets niveau.

Alligevel skal det også siges, at det nuværende Istanbul Basaksehir-hold er meget langt fra de senere års tyrkiske mestre.

Konkurrencen i toppen af tyrkisk fodbold er på mange måder blevet svækket.

Foruden Demba Ba, som de fleste kender fra Premier League, så har bosniske Edin Visca været tyrkernes største profil i denne sæson.

Visca scorede også kampens eneste mål, da FCK og Basaksehir mødte hinanden for fire måneder siden.Hvornår kan man se FC København – Istanbul Buyuksehir live stream?

FC København – Istanbul Buyuksehir kan live streames online den onsdag den 5. august 2020 kl 18:55.

Du kan se FC København – Istanbul Buyuksehir hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
Istanbul Buyuksehir-logo

Istanbul Buyuksehir