FC København
FC København
vs
Hvidovre
Hvidovre
15. jan 2021
11:00

Se FC København VS Hvidovre LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Klub Venskabskampe direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

FC København – Hvidovre kan live streames online den fredag den 15. januar 2021 kl 11:00.

Hvis du er i Danmark kan du se FC København – Hvidovre hos ingen udbyder.

Rene Andersen

Rene Andersen 15. januar 2021 kl 11:00

Se FCK - Hvidovre: Live Stream Træningskampen Online

Se FCK – Hvidovre med online live streaming! FC København spiller årets første kamp imod Hvidovre, og du kan live streame hele kampen online!

Efter et hårdt og langt år, så må man på FC Københavns vegne håbe på, at 2021 bliver et bedre år. I første omgang skal de spille en række testkampe, og den første afvikles på FCKs træningsanlæg fredag formiddag.

Hvidovre er et midterhold i 1. division, men de har nogle spillere med Superliga-erfaring, og da begge hold forventes at foretage en masse udskiftninger i løbet af kampen, så kan det blive åbent.

FCK-træner Jess Thorup er stadig relativt ny i jobbet, og man må gå ud fra, at vinterpausen er blevet brugt på at træne hårdt.

Man har i klubben valgt at skifte fuldstændigt ud i staben, så der nærmest ikke er spor efter Ståle Solbakken, men de mangler stadig at fylde nogle positioner.

Det bliver meget spændende at følge FC Københavns videre færd i det nye år, og måske får vi svar på en masse spørgsmål, når de fredag møder Hvidovre på Frederiksberg.

FCK starter nyt år med friske kræfter

FC Københavns 2020 var meget specielt. De startede med at skrive historie ved at nå Europa League-kvartfinalen, hvor de dog blev besejret af Manchester United efter en relativt tæt kamp.

De havde svært at følge med i Superligaen, og FC Midtjylland vandt helt fortjent det danske mesterskab.

FCK fik en håbløs start på 2020/2021-sæsonen, hvilket endte med en større omstrukturering af den sportslige organisation.

Samtidig blev FCKs profiler ramt af et hav af skader, og spillere som Viktor Fischer, Andreas Bjelland, Kamil Wilczek og Jonas Wind har siddet ude på skift.

Nu har FCK haft en måneds pause, hvor de fleste spillere er kommet sig, og man må formode, at de kommer stærkt ud, når Superligaen begynder i starten af februar.

Vi forventer at se en startopstilling, som vil være meget tæt på stærkeste. Holdet skal stadig spilles sammen, og det er værd at huske på, at de spiller meget anderledes end under Ståle Solbakken.

Hvidovre med Superliga-erfaring

Selvom de fleste nok havde håbet på, at FCK ville møde lidt sværere modstandere i opstarten, så har Hvidovre dog nogle spændende spillere.

Den nok største profil er den tidligere Lyngby-, FC Nordsjælland- og AGF-spiller Kim Aabech, som stadig har et fantastisk blik for spillet.

Derudover, så har de også Daniel Stenderup, Marcus Lindberg, Nicolaj Agger og ikke mindst Lyngby-lejesvenden Magnus Westergaard, som er blevet en profil i klubben.

Hvidovre ligger på niendepladsen i 1. division, men de er formentlig for stærke til at komme i fare for nedrykning.

Hvordan live streamer man FCK – Hvidovre?

Der er i skrivende stund ingen TV-kanaler, som har købt rettighederne til at vise træningskampen mellem FCK og Hvidovre.

FCK TV arbejder på at live streame kampen, og vi opdaterer selvfølgelig, når der er nyt i sagen.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
Hvidovre-logo

Hvidovre