FC København
FC København
vs
Hobro
Hobro
17. mar 2019
17:00

Se FC København VS Hobro LIVE STREAM

Jack Lebek

Jack Lebek 17. marts 2019 kl 17:00

Se FC København - Hobro Online | Live Stream

Holder Løverne stand imod Hobro i Parken?

Se F.C. Københavns kamp imod Hobro med online live streaming!

F.C. København har haft et forrygende gruppespil indtil videre i Superligaen, og har i dén grad vist hvorfor de er og forbliver én af de bedste klubber i Danmark.

De ligger et enkelt point over de forsvarende mestre, og nu har de den perfekte mulighed for at bibeholde førstepladsen. Hobro er nemlig med sine 21 point det 2. dårligste hold i Superligaen i denne omgang.

Oplagt mulighed for at bibeholde førstepladsen

Når man ser på de sidste kampe i gruppespillet indtil videre, er der helt klart tale om en perfekt storm. F.C. København har klaret det sindssygt flot i sæsonen indtil videre – og på trods af at de har haft et par ret overraskende (men dog underholdende) nederlag samtidig, har det primært været ren triumf for københavnerne.

Og nu har de muligheden for at cementere deres førsteplads i Superligaen, hvor de har fået muligheden for at møde Hobro på hjemmebane i Parken. Med al forventning kommer F.C. København til at slutte gruppespillet af med endnu en kæmpesejr.

Sidste gang F.C. København mødte Hobro var i Juli 2018, hvor de bankede nordjyderne med 3-0 på Hobros hjemmebane.

Der er derfor al grund til at tro at denne kamp bliver særligt spektakulær. Én af de bedste ting ved at se en storklub spille imod underdogs, er helt klart at favoritterne bliver mere løsslupne på banen.

Det er typisk her de nye talenter får mulighed for at vise deres værd, og det er også her holdet i fællesskab ofte prøver nye ting af.

Og så er der naturligvis altid elementet af spænding, da underdogs har en tendens til at overraske positivt.

Skal Hobro skuffede hjem over broen?

Hobro har mildest talt haft en turbulent sæson indtil videre. Holdet er plaget af at de ikke har helt lige så store budgetter som mange af de andre klubber i Superligaen, og det viser sig på deres spil.

Men man kan ikke andet end at rose dem for deres indsats, for én af de imponerende ting ved lige netop Hobro er, at de ikke lader til at blive kuet af nogen som helst.

Der er helt klart en unik fighter-mentalitet på holdet, der gør at man ikke kan andet end holde af hver og én af dem – uanset hvilket hold man ellers tilbeder.

Spørgsmålet er om fightermentaliteten er nok til at kunne tage F.C. København på hjemmebane. Særligt når man tænker på at Hobro på nuværende tidspunkt i Superligaen har meget lidt at kæmpe for.

Vejle der lige nu skraber bunden af Superligaen skal møde Esbjerg, og Vendsyssel FF der i øjeblikket fører over Hobro med et enkelt point, har fået fornøjelsen af at skulle møde Nordsjælland.

Både Esbjerg og Nordsjælland har vist sig som værende overraskende stærke klubber i dette gruppespil, og derfor er der stor sandsynlighed for at hverken Vendsyssel eller Vejle kommer til at få point.

Det kan i dén grad påvirke Hobro, da der højst sandsynligt kommer til at være status quo i bunden, hvis alt går som bookmakerne spår.Hvornår kan man se FC København – Hobro live stream?

FC København – Hobro kan live streames online den søndag den 17. marts 2019 kl 17:00.

Du kan se FC København – Hobro hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
Hobro-logo

Hobro

Sponsoreret indhold: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du følg ...

Læs mere om HOBRO her