FC København
FC København
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
25. maj 2019
17:00

Se FC København VS FC Nordsjælland LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 25. maj 2019 kl 17:00

Live stream FC København – FC Nordsjælland

FC København og FC Nordsjælland møder hinanden, i årets sidste opgør i Superligaen. Se online, hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret, og dermed får et ekstra boost på selvtilliden. FCK har allerede vundet guldet og FCN kan ikke gøre noget ved deres sidsteplads, da de har otte point op til Brøndby på femtepladsen.
FCK har meldt ud at billetterne bliver revet væk til opgøret, da der er lagt op til en kæmpe guldfest. Løverne skal for første gang fejre guldet i egen hule, foran op mod 25.000 af deres fans. Stemningen ryger altså i vejret, og det bliver formentlig svært for tigrene fra Farum, at slå et FCK-hold med så mange fans i ryggen.

FCK – FCN: Guldfest

Live streaming er tilgængelig online, her kan du se hvem af de to Sjællandske klubber der løber med sejren. FC København har de sidste 10 år spillet 18 Superliga-kampe på hjemmebane, hvor der har været mere end 25.000 af deres egen fans på stadion. Ingen af disse kampe har de tabt, og de har faktisk også formået at score flere mål i snit, end de normalvis gør i disse kampe. Det viser hvor stort et boost, en fanskare kan levere til en klub. Sektion 12, samt Unibet Tribunen og nedre Carlsberg er allerede udsolgt, så du skal være hurtig hvis du skal sikre din billet til årets guldfest.

FCK - FCN: Forudsigelse

Vi forudser et åbent opgør, som ikke bliver så taktisk som det kunne være. FCK har umiddelbart mest at spille for, da de gerne vil sætte gang i guldfesten foran deres egne fans. Det bliver højst sandsynligt mange chancer i begge ender og mange skud udefra feltet. De spillere der måske har skuffet over sæsonen, har nu muligheden for at lave det ekstraordinære mål, eller den ekstraordinære aktion, der gør at de vil blive huske blandt fansene, og ikke mindst af træneren til næste sæson.

FCK - FCN: Indbyrdes

Københavnerklubben har ikke tabt en eneste kamp på hjemmebane i 2019. Hvis man ser på hele sæsonen har de kun tabt to kampe i Telia Parken. Begge kampe var i Europa League, mod henholdsvis Bordeaux og Slavia Prag. Løverne er altså uhyggelig stærke i deres fæstning, og Nordsjællænderne skal hanke op i dem selv, hvis de vil have en sejr med hjem. FCN har omvendt på udebane kun formået, at vinde to gange i 2019. Disse to kampe var mod Vejle og Vendsyssel - to af de dårligste hold i dette års Superliga. Derudover har Nordsjælland kun formået, at vinde i Parken én gang på de sidste otte år. Live stream kampen, for at se om Nordsjælland bryder deres dårlige stime i Parken, eller om FCK ruller videre.

FCK – FCN: Forudsigelse

Ud fra statistikkerne og med en kæmpe fanskare i ryggen på hjemmebane, kan vi simpelthen ikke dømme FCK ude af dette opgør. Vi tror på, at løverne trækker sig sejrrigt ud af opgøret og det betyder, at Nordsjælland må have deres sejr til gode til næste år.

Resultat: 3-0 til FCK.Hvornår kan man se FC København – FC Nordsjælland live stream?

FC København – FC Nordsjælland kan live streames online den lørdag den 25. maj 2019 kl 17:00.

Du kan se FC København – FC Nordsjælland hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
FC Nordsjælland-logo

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold*: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler v ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her