FC København
FC København
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
22. Oct 2022
14:00

Se FC København VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

FC København – FC Midtjylland kan live streames online den Saturday den 22. October 2022 kl 14:00.

Hvis du er i Danmark kan du se FC København – FC Midtjylland hos eurosport.

Rene Andersen

Rene Andersen 22. October 2022 kl 14:00

Se FCK - FC Midtjylland: Live Streaming Online!

Live stream FCK – FC Midtjylland online! Lørdag spilles der topkamp i Superligaen, når FC København tager imod guldrivalerne fra FC Midtjylland, og du kan live streame hele kampen på nettet!

Der er pres på FC København efter endnu et skuffende resultat. I søndags fik de 1-1 med hjem fra Brøndby Stadion, hvilket egentlig var fint ud fra kampen, men da FC Midtjylland vandt deres kamp imod AC Horsens, så kom de i hvert fald ikke tættere på guldet.

Det er Danmarks to bedste fodboldhold, der mødes i København, hvor der også forventes tæt på udsolgt i Parken.

Det bør blive en fodboldfest uden lige.

Det er svært at spå om en vinder af lørdagens topkamp. FC København er generelt stærke hjemme i Parken, hvor opbakningen er fantastisk, men FC Midtjylland er noget bedre kørende i øjeblikket.

Se FCK – FC Midtjylland online!

FCK fik vigtigt point i Brøndby

FC København spillede derby i søndags på Brøndby Stadion, hvor de desværre ikke måtte have deres egne fans med.

Om den manglende støtte var grunden til, at FCK startede kampen helt ekstremt dårligt, er svært at sige.

Men der var klasseforskel i starten af kampen, og det var helt fortjent, at Brøndby kom foran 1-0 på et hjørnespark.

FCK kom bedre ud til anden halvleg, hvor der også var blevet skiftet på nogle positioner. Forløsningen kom dybt inde i overtiden, hvor Roony Bardghji udlignede til 1-1.

Umiddelbart kan FCK ikke bruge et enkelt point til ret meget, fordi de er så langt bagud i Superliga-tabellen, men med tanke på kampen, så må det være godkendt.

Desværre for FC København, så blev Nicolai Boilesen ramt af en knæskade, som holder ham ude i resten af 2022.

FCK skal derfor håbe på, at Denis Vavro er tilbage til denne kamp, selvom unge Valdemar Lund har gjort det ganske fornuftigt.

FC Midtjylland ligner Danmarks bedste hold

I øjeblikket ligner FC Midtjylland det bedste hold i Superligaen. De foretog et modigt skifte fra Bo Henriksen til Albert Capellas, som mildest talt er to forskellige trænertyper.

FC Midtjylland er nu ubesejret i de seneste otte kampe siden det pinlige 0-1-nederlag i Europa League imod Sturm Graz.

I den periode har de formået at besejre FCK og Lazio hjemme på MCH Arena, men flere af præstationerne har også været middelmådige.

FC København har omvendt kun vundet en af holdets seneste ni kampe, og FC Nordsjælland er ikke helt så stærke som tidligere på sæsonen.

De fleste forventer dog, at det danske mesterskab enten vindes af FCK og FC Midtjylland, så man kan godt kalde det en guldkamp, selvom tabellen ikke just viser det i øjeblikket.

FCK – FC Midtjylland: Kampens profiler

Viktor Claesson, FCK og Gustav Isaksen, FC Midtjylland.Hvornår kan man se FC København – FC Midtjylland live stream?

FC København – FC Midtjylland kan live streames online den Saturday den 22. October 2022 kl 14:00.

Du kan se FC København – FC Midtjylland hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her