FC København
FC København
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
28. jun 2020
20:00

Se FC København VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

FC København – FC Midtjylland kan live streames online den søndag den 28. juni 2020 kl 20:00.

Hvis du er i Danmark kan du se FC København – FC Midtjylland hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 28. juni 2020 kl 20:00

FC København v FC Midtjylland Live Streaming Online

Se FC København – FC Midtjylland online med live stream! Ved at live streame Superliga-fodbold online, så slipper du for at betale dyrt for TV-kanaler, og du kan endda live streame samtlige kampe fra den danske Superliga, herunder selvfølgelig også topkampen mellem FCK og FCM.

Søndag aften byder på en enormt stor kamp i Telia Parken, hvor de forsvarende danske mestre FC København tager imod Superliga-førerholdet fra FC Midtjylland.

FC København er otte point bag FCM, og derfor skal de selvfølgelig vinde kampen for at skabe spænding om det danske mesterskab.

FC Midtjylland har dog været historisk stærke på udebane, og der kommer ikke rigtigt til at være nogle tilskuere til kampen, så det bliver bestemt ikke en opgave for Ståle Solbakkens FCK-mandskab.

FCK mangler anfører Carlos Zeca imod FCM

FC Københavns bedste og vigtigste spiller hedder Carlos Zeca. Anføreren betyder utroligt meget for FC Københavns spil, hvilket også tydeligt kan ses på resultaterne, når han ikke er på banen.

Desværre for FCK, så fik han et gult kort i sidste uges derby imod Brøndby, hvorfor han nu skal afsone karantæne.

Den nok mest oplagte afløser til Zeca må være Jens Stage, der dog slet ikke er samme type spiller. Den tidligere AGF-spiller har på det seneste vikarieret på venstre kanten, da Viktor Fischer er ukampdygtig.

Alternativt kan Ståle Solbakken spille med Stage og Rasmus Falk på den centrale midtbane, og så rykke Mohamed Daramy ud på venstre kant for at spille med Mikkel Kaufmann og Michael Santos på toppen.

FCK er stadig ramt af skader, og de kan hverken benytte Nicolai Boilesen, Dame N’Doye, Viktor Fischer, Robert Mudrazija eller Jonas Wind imod FC Midtjylland.

Lægger man Carlos Zeca til den liste, så er det en håndfuld af FCKs klart bedste spillere, der ikke kommer på banen imod et meget stærkt FC Midtjylland-hold.

FC Midtjylland er bedst på udebane

FC Midtjylland har haft visse problemer på hjemmebane, men de har til gengæld været så ekstremt gode på udebane, at de fortsat fører Superligaen med et godt hul ned til FCK.

Nu, hvor kampene spilles uden et betydeligt antal tilskuere, så er hjemmebanefordelen så godt som væk. Det var dog allerede en ting før corona ramte verden, men det er svært at sige, hvad der ligger til grund for det.

FCM har vundet de seneste ni udekampe i Superligaen, hvilket er en ny rekord. Det seneste pointtab kom imod netop FC København i Parken, da de to hold spillede 0-0 i september.

FCK fik tæsk i Herning

Det seneste møde mellem de to hold blev spillet i november på MCH Arena i Herning. Her var FC Midtjylland flyvende fra kampens start, og de var foran 2-0 ved pausen på mål af Sory Kaba og Evander.

Sory Kaba scorede sit andet mål kort efter pausen inden, at Dame N’Doye reducerede til 3-1. Kampen blev lukket med en halv time igen, da Erik Sviatchenko scorede til 4-1, som blev kampens slutresultat.

FC Midtjylland var klasser over FCK igennem hele kampen, men hjemmebanefordelen har vist sig meget betydningsfuld i de indbyrdes opgør mellem FCK og FCM.

Omvendt kan man sige, at hjemmebanefordelen bør være minimal lige nu, da der ikke kan være mere end 500 mennesker til stede i Telia Parken søndag aften.

Se FC København – FC Midtjylland med online live streaming!

Hvad bliver FC København – FC Midtjylland?

Det er meget svært at spå om kampen, men FC Midtjylland kommer til Telia Parken med tro på, at de kan vinde kampen. Det bliver nok meget tæt.

Vi tror på 1-1 efter en spændende kamp.Hvornår kan man se FC København – FC Midtjylland live stream?

FC København – FC Midtjylland kan live streames online den søndag den 28. juni 2020 kl 20:00.

Du kan se FC København – FC Midtjylland hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her