FC København
FC København
vs
Esbjerg fB
Esbjerg fB
9. dec 2018
16:00

Se FC København VS Esbjerg fB LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 9. december 2018 kl 16:00

FC København - Esbjerg: Live Stream kampen online!

FC København er storfavoritter, når de søndag eftermiddag tager imod Esbjerg i Superligaen, og du kan se kampen med online live streaming. Ser du heller ikke fodbold i TV, så er online live streaming noget for dig, og du kan selvfølgelig se FCK – Esbjerg på nettet.

Der skal tre point på kontoen for Superligaens førerhold, FCK. De er meget stærke hjemme i Parken, og tager imod et Esbjerg-hold, som er inde i en dårlig stime.

Derudover bør FCKs selvtillidskonto være tanket helt op efter en overlegen 6-1-sejr i Horsens, som ellers kan være et svært sted at spille, så det ligner i den grad en hjemmesejr.

Jonas Wind bør få genvalg i FCK-angrebet

FCK vandt som bekendt 6-1 imod AC Horsens i den seneste runde. Robert Skov stjal overskrifterne med et fantastisk hattrick, men man må ikke glemme, at Jonas Wind er i gang med at bryde igennem for FCK.

Han scorede to mål imod Horsens, og er dermed oppe på tre sæsonmål efter 236 minutters Superliga-fodbold, hvilket må siges at være imponerende. Den første scoring blev sat ind på Brøndby Stadion, og det bliver næsten ikke større i Superligaen.

Med tanke på, hvor ringe Pieros Sotiriou og særligt Kenan Kodro har været, så er det oplagt at lade Jonas Wind få endnu en kamp fra start.

Han er stadig ung, og har derfor også mange udfald i kampene, men potentialet er der afgjort, og de bør være overlegne imod Esbjerg alligevel.

Robert Skov er Europas bedste skytte

Superliga-topscoreren Robert Skov har været den helt store spiller for FCK i efteråret. Han skiftede til FCK for snart et år siden, men slog ikke rigtigt igennem med det samme.

Kigger man på statistikken over langskudsmål fra spillere i Europa, så ligger Robert Skov faktisk øverst af samtlige spillere med otte kasser udenfor feltet.

Udover at have en vanvittig rate på 22 %, så svarer det ligeledes til et langskudsmål pr. 180. minut. Han kan nok ikke blive ved på samme måde, men det er meget imponerende uanset hvad.

Esbjerg var ringe sidst

Efter en fantastisk periode er Esbjerg nu gået en smule i stå. De ligger på femtepladsen i Superligaen, hvilket er meget mere end godkendt for oprykkerne, men tendensen er ikke god.

De har ikke vundet i de seneste fire Superliga-kampe, og kan meget vel glide ud af top seks i den nærmeste fremtid.

Defensiven har været nøglen til Esbjergs gode præstationer, men de har også været lidt heldige, hvilket jo selvfølgelig burde udligne sig over tid.

De spås ikke store chancer i Parken, men kan selvfølgelig ikke udelukke en overraskelse.

Live stream FCK – Esbjerg online!

Hvad bliver FCK – Esbjerg?

FCK skal vinde for at holde fast i førstepladsen i Superligaen, og det bør ikke være det store problem imod Esbjerg.

Vi tror på en solid 3-0-sejr til FCK.

Kampens profiler

Robert Skov har været i særklasse i denne sæson, men Jonas Wind er også værd at holde øje med. Hos Esbjerg er der færre profiler, men Adrian Petre er deres bedste bud på en målscorer.

Hvornår live streames FCK – Esbjerg?

FCK – Esbjerg live streames søndag den 9. december kl. 16.00.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
Esbjerg fB-logo

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storheds ...

Læs mere om ESBJERG FB her