FC København
FC København
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
20. sep 2020
14:00

Se FC København VS Brøndby IF LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

FC København – Brøndby IF kan live streames online den søndag den 20. september 2020 kl 14:00.

Hvis du er i Danmark kan du se FC København – Brøndby IF hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 20. september 2020 kl 14:00

FC København og Brøndby mødes i kampen om hovedstaden

Der er dømt traditionsfyldt “New Firm”, når FC København i Parken tager imod de blå-gule fra Brøndby.

Det er det muligvis mest traditionsrige fodboldopgør i Danmark, og uden tvivl det der normalt bringer flest fans på lægterne.

På grund af Corona er det dog nødvendigt at begrænse hvor mange fans der kan se kampen live på stadion.

Heldigvis kan du se kampen online og streame live ved at følge det link der er i bunden af siden.

Der er lagt op til et intenst opgør, hvor FC København muligvis vil være favoritter på hjemmebane.

Men rivalerne fra Brøndby er aldrig en nem modstander og alt kan ske når der er lokal-derby i parken.

FC København kan ikke tåle at tabe

Der er fordele og ulemper ved at være en så stor klub som FC København.

En af ulemperne er, at hvis du taber de to første opgør i en sæson, vil der allerede blive snakket om krise.

Og efter et chokerende nederlag til fynske OB på 3-2 i sæsonens første kamp, er det nødvendigt for FC Københavns træner Ståle Solbakken at skaffe sit hold en sejr, for at undgå dette scenarie.

Især mod ærkerivalerne fra Brøndby.

Et af lyspunkterne fra kampen mod OB, var FC Københavns nye tilføjelse, den polske angriber Kamil Wilczek.

Han vil helt sikkert få en varm modtagelse af Brønbys fans, der langt fra vil være tilfreds med at en tidligere Brøndby-profil, vælger at spille for holdets største rivaler.

Se kampen online for at opleve hvor hård en medfart den tidligere Brøndbykaptajn Kamil Wilczek får, af sine tidligere holdkamerater for at lave “det forbudte skifte”.

Nicolai Boilesen og Nicolaj Thomsen er stadig skadede for FC København og kommer næppe i spil til kampen mod Brøndby.

Brøndby kommer med en sejr i baggagen

Brøndby har haft et utroligt stille transfer-vindue indtil videre, hvor der ikke rigtig er kommet nogen nye ansigter til.

Indtil videre har det heller ikke været nødvendigt, da Brøndby har fået en rigtig fin start på Superliga-sæsonen med en sejr.

De slog FC Nordsjælland i første runde med 3-2, og kommer derfor til Parken med selvtilliden i orden.

De vil helt sikkert håbe på at kunne drage fordel af af FC København har spillet fodbold i midt-ugen mod IFK Göteborg, og derfor kunne have lidt tungere ben.

Jens Martin Gammelby har været skadet og ser ud til at misse opgøret, men til gengæld vender Andreas Maxsø og Rezan Corlu tilbage fra karantæne.

Det vil helt sikkert kunne forstærke Brøndby-truppen, der vil kunne stille tæt på stærkeste opstilling, og kampen mod FC København vil være en stor test for det nuværende brøndby-mandskab.

Se kampen live mellem ærkerivalerne fra FC København og Brøndby for at finde ud af, om FC København kan få rettet op på sit nederlag i sæsonens første kamp.

Det er helt sikkert at Brøndby vil kæmpe for hver meter, og det bliver uden tvivl et intenst opgør fuld af fysiske kampe og med masser af drama.

Der er lagt op til en brag en Superliga-kamp, som du kan streame online på både tablet, computer og telefon.Hvornår kan man se FC København – Brøndby IF live stream?

FC København – Brøndby IF kan live streames online den søndag den 20. september 2020 kl 14:00.

Du kan se FC København – Brøndby IF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her