FC København
FC København
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
12. aug 2018
16:00

Se FC København VS Brøndby IF LIVE STREAM

Glenn Andreassen

Glenn Andreassen 12. august 2018 kl 16:00

FC København - Brøndby: Live Stream FCK - Brøndby her!

FC København og Brøndby IF mødes søndag eftermiddag i Superligaen, og du kan live streame kampen direkte på nettet. Vi gør dig klogere på kampen mellem FCK og Brøndby i vores optakt, og du kan se kampen med live streaming online.

Brøndby og FCK indtager hhv. første- og andenpladsen i Superligaen, og derfor er københavner-derbyet i sandhed en topkamp.

Kampene mellem FCK og Brøndby er altid fantastiske at se på, men denne gang står der ekstra meget på spil, da vinderen vil indtage førstepladsen i Superligaen.

Se FCK – Brøndby med online live streaming.

FCK skal vende stime imod Brøndby

Der står ekstremt meget på spil før kampen mellem FCK og Brøndby. Som beskrevet, så vil vinderen af kampen lægge sig i spidsen af Superligaen, og så er der selvfølgelig håneretten, som betyder ekstremt meget, særligt for de to klubbers fans.

Efter mange års FCK-dominans i derby-kampene, så blev det hele vendt om i sidste sæson, hvor Brøndby var betydeligt bedre.

FCK og Brøndby mødte hinanden fem gange i sidste sæson. Fire gange i Superligaen og en enkelt gang i DBU Pokalen, og det hele endte med fire sejre til Brøndby og en enkelt uafgjort.

De resultater passer slet ikke ind i FCKs selvopfattelse som Danmarks største og bedste fodboldklub, og derfor hviler der et ekstra pres på FCK for at få gjort op med den dårlige stime.

Den seneste FCK-sejr imod Brøndby var i pokalfinalen for snart halvandet år siden, hvor de vandt 3-1. Siden er der dog sket en masse med de to spillertrupper, så det kan ikke for alvor bruges til noget.

Andreas Bjelland har fået styr på FCK-forsvaret

I sidste sæson var et af FCKs helt store problemer det centrale forsvar, som på ingen måde virkede solidt.

FCK havde solgt Mathias Zanka til Premier League, og da hans tidligere makker, Erik Johansson, blev langtidsskadet, så skulle der hentes to nye til.

Man hentede Denis Vavro og Michael Lüftner, men det blev aldrig rigtigt godt. Førstnævnte er stadig inde omkring startopstillingen, mens sidstnævnte eftersigende er på vej væk fra klubben.

I denne sæson har FCK reageret ved at hente svensk-græske Sotirios Papagiannopoulos og Andreas Bjelland ind til det centrale forsvar, og det har virkelig ændret på udtrykket hos FCK.

Andreas Bjelland er blandt de allerstørste profiler i Superligaen, og han holder et niveau, som man sjældent ser herhjemme.

Bjelland kommer til at være fast starter på den venstre stopperplads, mens der virker til at være tæt konkurrence i højre side, hvor Vavro og Papagiannopoulos kæmper om spilletiden.

FCK og Brøndby har hårdt program

For de danske tophold har sæsonstarten været ekstremt hektisk, og det slutter ikke lige foreløbeligt.

FC København har været med i Europa League-kvalifikationen siden den første runde, og de har allerede nu spillet fem kampe foruden Superliga-kampene.

Det er gået rimeligt smertefrit indtil videre, men hvis de skulle gå videre imod CSKA Sofia, så venter der endnu to kampe før man er klar til Europa League-gruppespillet.

Brøndby er først trådt ind i turneringen i den tredje kvalrunde, og det betyder, at deres kamp i torsdags var den første i EL, og de er derfor ikke så hårdt ramt som FCK.

Det må dog ikke være nogen undskyldning for hverken FCK eller Brøndby, hvis man har ambitioner om at være med i et europæisk gruppespil.

Der venter en fantastisk kamp mellem FCK og Brøndby, og hvis du ikke skal i Parken for at se fodbold, så anbefaler vi at live streame FCK – Brøndby online.

FCK – Brøndby: Bud på resultatet

Det ligner en tæt kamp, som begge hold har fine muligheder for at vinde. Med tanke på kampens betydning, så kunne den også blive uafgjort, selvom FCK ikke vil være tilfredse med andet end en sejr.

Vi tror på 1-1.

FCK – Brøndby: Kampens profiler

Hos FCK er det svært at komme udenom Viktor Fischer, som har spillet fantastisk i den unge sæson. Derudover kan det meget vel blive Dame N’Doye, der skal score FCKs mål.

Hos Brøndby mangler man for alvor at få Hany Mukhtar i gang, og han kan sagtens blive Brøndbys profil i Parken.

Hvornår kan man live streame FCK – Brøndby?

FCK – Brøndby kan live streames søndag den 12. august kl. 16.00.Hvornår kan man se FC København – Brøndby IF live stream?

FC København – Brøndby IF kan live streames online den søndag den 12. august 2018 kl 16:00.

Du kan se FC København – Brøndby IF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her