FC København
FC København
vs
Bordeaux
Bordeaux
13. dec 2018
21:00

Se FC København VS Bordeaux LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 13. december 2018 kl 21:00

FC København - Bordeaux Live Streaming: Se EL online!

FC KøbenhavnBordeaux kan live streames direkte online. Der venter en fantastisk kamp i Europa League mellem FC København og Bordeaux, og du kan se den direkte på nettet med live streaming.

FCK er favoritter til at vinde hjemmekampen imod Bordeaux, men de skal have også have hjælp fra Zenit, hvis de skal gå videre fra Europa Leagues gruppespil. Zenit møder Slavia Prag på udebane samtidigt med kampen mellem FCK og Bordeaux, så det skal nok blive dramatisk.

FC København vandt 2-1 på udebane imod Bordeaux, men det bliver ikke nødvendigvis lige så let denne gang.

FC København vandt i Bordeaux

FC København og Bordeaux mødtes i den anden runde af årets Europa League-gruppespil. Bordeaux var på forhånd klare favoritter, og der er da også mærkbar forskel i de to holds spillerbudgetter.

Men det var ikke til at se, da kampen blev fløjet i gang. Det var en helt lige kamp, og Pieros Sotiriou bragte FCK foran kort før pausen. Der skulle dog ikke gå mere end tre minutter før Bordeaux fik et straffespark, som dog blev brændt af deres store profil Francois Kamano.

Bordeaux udlignede 10 minutter før tid, og da regnede man med et tungt pres imod FCK-målet, men i stedet løb danskerne ned og scorede i den dybe overtid. Målet blev sat ind af Rasmus Falk, som siden har været den klart bedste spiller i Superligaen.

FCK er stadig uden Viktor Fischer

Det har virkelig været god timing for FCK, at Robert Skov har spillet så godt. De har nemlig måtte undvære Viktor Fischer, som ellers er den helt store spiller, igennem længere tid, og han kommer nok ikke i kamp i resten af efteråret.

Meget af spillet gik igennem Viktor Fischer i venstre side, men det er nu nærmere Robert Skov, der sætter meget af spillet. Faktisk har Fischers fravær ikke betydet alverden for resultaterne, men der er ingen tvivl om, at han har et meget højt niveau.

FCK har dog fået Denis Vavro tilbage efter, hvad der ellers lignede en seriøs skade, og han bør starte ved siden af Bjelland, som dog også lod sig udskifte i den seneste kamp.

Cornelius tilbage til Parken

FCKs kamp imod Bordeaux byder på endnu et gensyn med Andreas Cornelius. Cornelius var som bekendt en del af det Atalanta-hold, som FCK sendte ud efter straffespark i den afgørende kvalifikationsrunde.

Da Atalanta ikke skulle spille europæiske kampe valgte de at udleje ham til Bordeaux, hvor han dog ikke har bidt sig fast for alvor.

Han scorede en vigtig kasse som indskifter imod PSG i Ligue 1, men kommer nok ikke til at starte inde. Hvis han kommer på banen, så kommer han til at få en fantastisk velkomst af FCK-tilhængerne, som selvfølgelig har et godt forhold til ham.

Du kan live streame Europa League-kampen mellem FC København og Bordeaux direkte.

Hvad bliver FC København – Bordeaux?

FCK er favoritter på grund af hjemmebanefordelen, men det bliver nok en meget tæt kamp, som bliver afgjort i slutfasen.

Vi tror på 1-0 til FC København.

FC København – Bordeaux: Profilerne

Hos FC København kan man ikke komme udenom Robert Skov, som er Superliga-topscorer, og som spiller fremragende. Derudover virker Dame N’Doye til at være tilbage på sit topniveau.

Bordeaux har en række spændende, offensive spillere som f.eks. Jimmy Briand og Francois Kamano, men det er også værd at lægge mærke til Lukas Lerager og Andreas Cornelius.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
Bordeaux-logo

Bordeaux