FC København
FC København
vs
AaB
AaB
18. okt 2020
18:00

Se FC København VS AaB LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

FC København – AaB kan live streames online den søndag den 18. oktober 2020 kl 18:00.

Hvis du er i Danmark kan du se FC København – AaB hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 18. oktober 2020 kl 18:00

FC København - AaB: Se Superliga-opgøret live online

Løverne fra FC København tager imod AaB, i femte runde af denne sæsons Superliga.

FC København har vundet over AaB i tre af de sidste fire opgør mellem de to klubber.

Men spillet i denne sæson har indtil videre været meget svingende for FC København, og kampen er langt fra afgjort på forhånd.

Men med FC København på hjemmebane, vil de stadig være favoritter mod AaB, på trods af det knap så stabile spil i denne sæson.

Se Superliga-kampen mellem FC København og AaB live online på computer, tablet og telefon.

FC København fik endelig en sejr

FC København har, efter en forfærdelig start på Superliga-sæsonen, endelig fået en sejr på bordet.

Det skete i forrige runde, hvor det blev en 3-2 sejr over lokalrivalerne fra FC Nordsjælland.

To af målene blev scoret af FC Københavns store angrebstalent, Jonas Wind.

Jonas Wind som også fik sin landsholddebut for Danmark mod Færøerne i midt-ugen, og helt sikkert er et af lyspunkterne i denne sæson for FCK.

Der har dog unægtelig været langt mellem snapsene for den traditionsrige Københavnerklub.

Selv med sejren over FC Nordsjælland, ligger FC København stadig kun på en skuffende niende plads.

Det betød også at der i landskampspausen kom en fyring til FC Københavns træner gennem mange år, Ståle Solbakken.

Men på trods af de skuffende resultater, kom det stadig som en overraskelse for mange at FC København faktisk valte at fyre Ståle Solbakken, som har betydet så meget for klubben.

Rygterne om fyrringsgrundlaget, har blandt andet været at Ståle Solbakken skulle have tabt omklædningsrummet, men det er dog blevet purre afvist af FC København.

Et faktum er det dog at den tidligere assistenttræner i FC København, Hjalte Bo Nørregaard, skal overtage styringen af klubben, indtil en ny permanent løsning er fundet.

Hvem det bliver er stadig et åbent spørgsmål.

Der har været rygter om at en af favoritterne skulle være den nuværende AGF-træner David Nielsen, som lige for øjeblikket er den længst siddende træner i Superligaen.

David Nielsen har haft rigtig stor succes med at tage AGF til et nyt niveau, men hvor vidt han har en fremtid som FC København-træner, er stadig et åbent spørgsmål.

Det er heller ikke udelukket at Hjalte Bo Nørregaard kan blive en permanent løsning, hvis han kan vise resultater som cheftræner.

Den første opgave bliver i kampen mod AaB, hvor det er utroligt vigtigt at komme godt fra land.

Se kampen online mellem FC København og AaB, og find ud af om Hjalte Bo Nørregaard kan få sin første sejr i hus som FC København-træner.

Middelmådige AaB

AaB ligger efter fire runder på sjettepladsen med fem point på kontoen.

Sidst blev det til 1-1 hjemme mod AGF i en ret middelmådig forestilling.

Generelt har AaB været meget gennemsnitlige denne sæson, og ligner ikke for alvor et hold, der kan spille med om toppladserne i Superligaen.

Især på målfronten kniber det, og AaB har kun scoret tre mål i fire kampe, hvor hollandske Tom van Weert har været hovedmanden bag, med sine to mål.

Sæsonen er dog stadig lang.

Og med klubbens helt store profil Lucas Andersen tilbage og ved at komme i omdrejninger igen efter en lang skadesperiode, kan meget ændre sig endnu.

Stream kampen mellem FC København og Aab online, helt gratis.Hvornår kan man se FC København – AaB live stream?

FC København – AaB kan live streames online den søndag den 18. oktober 2020 kl 18:00.

Du kan se FC København – AaB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC København-flag

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her
AaB-logo

AaB

Sponsoreret indhold*: Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et ...

Læs mere om AAB her