Espanyol
Espanyol
vs
Real Madrid
Real Madrid
12. sep 2015
16:00
match page arrow

Se Espanyol VS Real Madrid LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 12. september 2015 kl 16:00

Læs Espanyol v Real Madrid Live Stream

Der er altid smæk på, når Real Madrid bevæger sig til Catalonien for at møde de lokale hold.

Denne gang gælder det lillebror Espanyol, som måske ikke høster så store triumfer som FC Barcelona, men der er masser af stolthed forbundet med ”Blanquiblaus”, som altid kæmper en vis legemsdel ud af bukserne.

Starten på sæsonen har været lidt blandet med en sejr over Getafe, inden man fik smæk med 3-1 af Villarreal. Her gjorde Roberto Soldado det, han aldrig gjorde i Tottenham, nemlig scorede mål i åbent spil.

Målmaskinen Madrid

Mål kunne Real Madrid også lave efter den indledende skuffende og overraskende 0-0 kamp mod oprykkerne fra Sporting Gijon.

Hvis Real Betis havde håbet, at madrilenerne ville være forskrækkede over at møde endnu et oprykkerhold, så tog de slemt fejl.

Kongeklubben var som forvandlede og allerede efter to minutter, havde Gareth Bale garnet.

James Rodriguez gjorde det til 2-0, inden Karim Benzema fik lov til at lege med. Bale og James sluttede målfesten af, og dermed er Real Madrid også skudt ind på scenen.

Vi tipper: Så er sæsonen åbnet for ”Los Blancos”, der også napper tre point her. Vi tipper 0-3.Hvornår kan man se Espanyol – Real Madrid live stream?

Espanyol – Real Madrid kan live streames online den lørdag den 12. september 2015 kl 16:00.

Du kan se Espanyol – Real Madrid hos Unibet

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Espanyol-flag

Espanyol

Sponsoreret indhold: Fodbold i Barcelona handler i stor stil om, hvad der foregår på Camp Nou og i FC Barcelona. Men i den mindre eksponerede del af byen holder klubben Espanyol til. Hvor de på Camp Nou har hentet den ene titel efter den anden, ser tingene lidt anderledes ud for Blanquiblaus. Alligevel er det ikke traditioner, det skorter på. Hvis du ikke vil gå glip af en eneste af Espanyols kamp ...

Læs mere om ESPANYOL her
Real Madrid-logo

Real Madrid

Sponsoreret indhold: Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den helhvide spilledragt. Gennem tiden har Real Madrid vundet et hav af nationale og internationale trofæer. Op gennem 90´erne stod man dog i skyggen af FC Barcelonas totalfodbold, og derfo ...

Læs mere om REAL MADRID her