Esbjerg fB
Esbjerg fB
vs
Vejle Boldklub
Vejle Boldklub
17. mar 2019
17:00

Se Esbjerg fB VS Vejle Boldklub LIVE STREAM

Jack Lebek

Jack Lebek 17. marts 2019 kl 17:00

Se Esbjerg - Vejle Online | Live Stream Fodbold

4. pladsen indenfor rækkevidde for Esbjerg!

Når Esbjerg og Vejle åbner op for godterne på Live stream, kommer det til at blive alle tiders chance for Esbjerg i denne omgang af Superligaen.

Esbjerg ligger i et snævert felt med kun få point imellem mange af landets bedste fodboldklubber. Når de på søndag skal forsvare Blue Water Arena imod gæsterne fra Vejle, bliver det helt sikkert med fuldt fokus.

Esbjerg kan indtage 4. pladsen med sejr over bundhold

At Esbjerg skulle møde Vejle på nuværende tidspunkt i Superligaen, er ren og skær manna fra himlen for vestjyderne.

Med al sandsynlighed kommer kampen til at ende ud i Esbjergs favør, og dermed kan de sikre sig vigtige point, der meget vel kan resultere i at de indtager 33. pladsen i Superligaen.

Esbjerg deler i øjeblikket plads med Brøndby, som i deres næste kamp skal møde Horsens. Igen forventes der en sejr til Brøndby – men Horsens er dog en langt stærkere modstander end Vejle. Derfor har Esbjerg lige nu et gyldent håb, hvorved de kan indtage Top-4.

Med et gigantisk nederlag til SønderjyskE i søndags, kan det dog tyde på at Esbjerg har lidt grus i maskineriet. Spørgsmålet er om de har hvad der skal til, for at kunne håndtere presset – eller om de har tænkt sig at lade denne chance glide imellem fingrene på dem.

Finder Vejle motivationen frem fra hylden?

Vejle har i de sidste par opgør fået sig en god omgang tæsk. De københavnske løver fik en 2-0 sejr hjem, Nordsjælland en 3-1 sejr, og OB en 1-0 sejr.

Faktisk har Vejle ikke rigtig haft heldet med sig siden de gik på banen imod SønderjyskE, og det kommer til at blive spændende at se om de kan få samlet styrkerne til at stå imod Esbjerg, eller om motivationen er komplet fraværende.

Hvis Vejle formår at få en sejr hjem over Esbjerg, kan de med stor sandsynlighed kaste skammens skygge af sig, da de vil overhale Hobro på point. Og med F.C. København som Hobro’s næste modstander, kommer nordjyderne højst sandsynlig ikke til at få flere point i denne omgang.

Med det i mente kan Vejle sagtens risikere at overraske positivt når de skal møde Esbjerg, for motivationen bør være helt i top.

Vejle er i øjeblikket kun ét point bag Hobro, så hvis de får en sejr i nettet imod Esbjerg, kan de redde en lille smule stolthed.

Det kommer til at blive et særdeles interessant opgør vi kommer til at se imod disse to. Og med store præmier til hvert hold kommer det helt klart til at blive en kamp, hvor begge hold vil presse dem selv til det yderste.

Selvom Esbjerg umiddelbart er favoritterne i dette opgør, skal man dog aldrig undervurdere bundholdenes evne til at overraske når det virkelig gælder.

Eksempelvis er det vel de færreste af os der har glemt opgøret mellem København og Vendsyssel, for blot at nævne et enkelt forestående tilfælde. Derfor kan ingen vide sig sikre på noget som helst – udover at dette kommer til at blive underholdning i verdensklasse!Hvornår kan man se Esbjerg fB – Vejle Boldklub live stream?

Esbjerg fB – Vejle Boldklub kan live streames online den søndag den 17. marts 2019 kl 17:00.

Du kan se Esbjerg fB – Vejle Boldklub hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Esbjerg fB-flag

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storheds ...

Læs mere om ESBJERG FB her

Vejle Boldklub-logo

Vejle Boldklub