Esbjerg fB
Esbjerg fB
vs
Randers FC
Randers FC
15. sep 2019
14:00

Se Esbjerg fB VS Randers FC LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 15. september 2019 kl 14:00

Se Esbjerg - Randers online direkte

Esbjerg fB ** får besøg af **Randers FC i det jyske. Online viser vi kampen, og det bliver spændende at se på live stream hvem der er mest motiveret til kampen.

Esbjerg fB har svært ved at finde formen efter de vandt bronzemedaljer før sommerferien. Randers FC har også svært ved at finde deres gode spil frem.

Hvad der normalt ikke ville være et bundopgør, er det blevet til. Esbjerg fB ligger på 13. pladsen med kun to point mere end Silkeborg på sidstepladsen. Randers har 8 point og er derfor placeret nummer 11 i Superligaen.

Vi viser alle Superligakampe direkte på live streaming!

Randers’ offensive har ellers været okay, men i det defensive har kvaliteten haltet. Man har lukket lige mange mål ind, som man har scoret og derfor er mange så ringe placeret på nuværende tidspunkt.

Esbjerg fB kommer ovenpå et nederlag mod AGF, som ser ud til at have fundet deres form igen. Den aarhusianske klub har ellers fået den dårligste start på Superligaen i klubben historie.

Den stime er dog vendt, og Esbjerg er det sidste nye offer i rækken. Randers har lige vundet mod Silkeborg – det eneste hold der ligger under dem. Ellers tabte de deres tre forhenværende kampe.

Se kampen direkte på live stream##

I Randers ser det ud til, at man ikke får solgt Saba Lobjanidze denne sommer. Den georgiske spiller har kontraktudløb om et år, og Randers’ sportsdirektør Søren Pedersen siger, at han gerne ville have tjent penge på profilen.

Sportsligt er det en god ting for Randers, men økonomiske er det måske ikke så fornuftigt, at man ikke har forlænget kontrakten med spilleren, så man kunne få en større pose penge ved et salg.

En spiller der til gengæld har forladt klubben, er den 20-årige angriber Marcus Mølvadgaard. Han stopper i Randers på transfervinduets sidste dag, fordi man er blevet enige om at ophæve samarbejdet.

Det så ikke ud til at Marcus ville få meget spilletid i klubben, og så giver man nu spilleren muligheden for, at finde en ny klub i efteråret. Marcus nåede at spille 35 kampe og score 5 mål for klubben.

Esbjerg fB – Randers FC: Indbyrdes

De to hold plejer at spille uafgjort. Ud af de sidste 7 kampe har de spillet 5 uafgjorte og Esbjerg fB har vundet 2 af opgørene. Selvom Randers ikke har vundet i en længere periode mod fiskerbyen Esbjerg, så har vi alligevel tiltro til at de ikke taber alle tre point her.

Esbjerg er i meget dårlig forfatning, og det virker som om gnisten er fuldstændig forsvundet fra spillerne når man dem på grønsværen. Måske er det et spørgsmål om tid før man henter en ny cheftræner til klubben. Det ville være intet mindre end en katastrofe hvis Esbjerg rykkede ned i Nordic Bet Ligaen til næste sæson.

Sidste Randers vandt i Esbjerg var i 2015. Vi tror på at det sker igen til dette opgør og at Randers får en smal sejr. Resultat: 0-1.Hvornår kan man se Esbjerg fB – Randers FC live stream?

Esbjerg fB – Randers FC kan live streames online den søndag den 15. september 2019 kl 14:00.

Du kan se Esbjerg fB – Randers FC hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Esbjerg fB-flag

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold*: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storhed ...

Læs mere om ESBJERG FB her

Randers FC-logo

Randers FC

Sponsoreret indhold*: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her