Esbjerg fB
Esbjerg fB
vs
OB
OB
14. sep 2018
19:00

Se Esbjerg fB VS OB LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Esbjerg fB – OB kan live streames online den fredag den 14. september 2018 kl 19:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Esbjerg fB – OB hos viaplay. Hvis du ikke har et dansk IP adresse kan du se kampen hos bet365.

Rene Andersen

Rene Andersen 14. september 2018 kl 19:00

Esbjerg - OB Live Stream: Se Esbjerg - OB online

Live stream kampen mellem Esbjerg og OB online: Der venter en spændende kamp i Esbjerg, når OB kommer på besøg, og du kan se kampen online med live stream.

Superligaen er endelig i gang igen efter en lang og underlig landskampspause. Både Esbjerg og OB har haft spillere i aktion for europæiske landshold, men de bør have alle mand klar til kampen igen.

Både Esbjerg og OB spillede relativt godt inden Superligaen gik på pause. Selvom Esbjerg tabte den seneste kamp imod FCK med 2-0, så har de stadig spillet god fodbold, og fået 10 point i de seneste fem kampe.

OB fik den værste sæsonstart i mange år målt på point, men spillet har slet ikke været så dårligt, og de virker til at være et hold i fremgang.

Se Esbjerg – OB med live stream!

Esbjerg skal tilbage på sporet

Efter det flotte salg af Anders Dreyer og de dårlige, indledende resultater i Superligaen, så var det som om der skete noget i Esbjerg.

De gik fra at lukke et hav af mål ind, og hente for få point til nu at vinde, og holde buret rent. Esbjerg vandt således tre kampe på stribe imod SønderjyskE, Brøndby og AaB uden at lukke eneste mål ind, og de ligger nu på sjettepladsen i Superligaen.

Spillet er blevt bedre end det var i starten af sæsonen, men det er ikke fordi, Esbjerg kommer til at blande sig i toppen af Superligaen i denne sæson.

Joni Kauko, Markus Halsti og Adrian Petre har været afsted med hhv. det finske landshold og Rumænien U21-landshold, og på trods af noget rejsetid, så bør alle mand være klar til kamp imod OB.

OB skal fortsætte stimen

OB fik en forfærdelig start under den nye cheftræner, Jakob Michelsen. Pointmæssigt var det OBs dårligste sæsonstart i næsten 20 år, men spillet virkede ikke så dårligt igen.

Der var nok snarere tale om marginaler, der ikke gik OBs vej, og så skulle spillerne lige lære Michelsens metoder at kende.

OB ligger stadig næstsidst i Superligaen med seks point efter otte kampe, hvilket er helt uacceptabelt, men der har været fremgang at spore.

For to uger siden vandt OB den første kamp siden april måned, da de slog Vejle med 2-0 på udebane, og i sidste runde spillede de så 0-0 imod FC Nordsjælland i en kamp, hvor OB-holdet var bedst, og havde flest chancer.

Se Superligakampen mellem Esbjerg og OB direkte med live stream.

Hvad bliver Esbjerg – OB live streaming?

OB har det bedste hold, men derfor kan det godt blive en tæt kamp alligevel. Det kunne sagtens blive underholdende og teknisk fodbold med nogle mål til følge.

Vi tror på 2-1 til OB.

Esbjerg – OB: Profiler

Joni Kauko, Esbjerg og Anders K. Jacobsen, OB.

Hvornår live streames Esbjerg – OB online?

Esbjerg – OB live streames fredag den 14. september kl. 19.00.Hvornår kan man se Esbjerg fB – OB live stream?

Esbjerg fB – OB kan live streames online den fredag den 14. september 2018 kl 19:00.

Du kan se Esbjerg fB – OB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Esbjerg fB-flag

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold*: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storhed ...

Læs mere om ESBJERG FB her

OB-logo

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her