Esbjerg fB
Esbjerg fB
vs
Lyngby
Lyngby
18. aug 2019
14:00

Se Esbjerg fB VS Lyngby LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 18. august 2019 kl 14:00

Se Esbjerg fB - Lyngby online

Se online om Esbjerg fB kan besejre Lyngby, der skal krydse både Storebælt og Lillebælt, for at nå over til havnebyen Esbjerg.

På live stream kan du se, om den jyske by kan leve op til deres bronzemedaljer fra sidste år, eller om de nye oprykkere kan ruske på i Superligaen, og få point med hjem fra det jyske.

Esbjerg fB har fået en sløj start på sæsonen, og på live stream kan du se, om de kan finde frem til den form de havde i foråret, som sørgede for en tredjeplads i Superligaen. Indtil videre har hverken det offensive eller det defensive spil virket. Klubben skal til, at tjene point hjem, ellers vil ræset mod en top-4 hurtigt være ude af syne.

Tre point er det eneste de kan være tilfredse med, men Lyngby er ikke nogen nem modstander. De har spillet godt op, mod de rutinerede Superliga hold, og til dette opgør ser vi ikke nogen klare favoritter.

Se kampen gratis på live stream

Se opgøret online på live stream, når Esbjerg fB der overpræsterede sidste år, som til rundens opgør tager imod de kongeblå fra Kongens Lyngby.

I Esbjerg fB har man ikke forventninger om, at spille med om bronzemedaljer i år, fordi man godt ved, at man overpræsterede sidste sæson, som nu har sørget for at Esbjerg kan spille europæisk fodbold i år.

De er dog røget ud af Europa League-kvalifikationen, men John Lammers cheftræner for Esbjerg bebrejder ikke spillerne noget. De arbejdede virkelig hårdt, og det eneste holdet ikke lavede, var at lave mål.

Det mener træneren er skuffende og det er noget der skal arbejdes på, ellers var Lammers tilfreds med indsatsen over de to kampe.

Esbjerg fB – Lyngby: Holdnyt

På Blue Water Arena er det for tiden svært at hente point. Esbjerg har en af de stærkeste hjemmebaner, og Lyngby er et hold, der plejer at hente flest point i deres eget nabolag.

Det er klart en fordel for Esbjerg, men formmæssigt står stjernerne mere i Lyngbys favør, og derfor er det svært at se en klar favorit til opgøret.

Esbjerg fB – Lyngby Boldklub: Indbyrdes

Den 18. august bliver kampen skudt i gang. Du kan se online, hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret mellem Esbjerg fB og Lyngby Boldklub

De to hold spiller sædvanligvis lige op med hinanden, og historisk har Esbjerg en mindre favoritværdighed, og i de sidste fem indbyrdes kampe, har Esbjerg fB vundet to gange, Lyngby har vundet en enkelt og to af opgørene er endt uafgjort.

Vi tror på en mindre overraskelse og en Lyngby sejr. De har vist flotte takter, og gjort det godt mod nogle af de mere rutinerede Superliga-hold.

Deres spil fra midtbanen og ud til kanterne for, at skabe plads vil være en god taktik mod et Sønderjyske hold, der har haft svært ved, at få gang i deres backs.

Det bliver nok ikke en kamp med mange mål, og offensiven hos Esbjerg har ikke set for skarp ud, derfor tror vi ikke på, at de scorer i kampen.

Resultat: 0-1.Hvornår kan man se Esbjerg fB – Lyngby live stream?

Esbjerg fB – Lyngby kan live streames online den søndag den 18. august 2019 kl 14:00.

Du kan se Esbjerg fB – Lyngby hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Esbjerg fB-flag

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold*: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storhed ...

Læs mere om ESBJERG FB her

Lyngby-logo

Lyngby