England
England
vs
Kroatien
Kroatien
13. jun 2021
15:00

Se England VS Kroatien LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra EM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

England – Kroatien kan live streames online den søndag den 13. juni 2021 kl 15:00.

Hvis du er i Danmark kan du se England – Kroatien hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 13. juni 2021 kl 15:00

Stream England - Kroatien live online: SE Direkte EM!

Den mægtige fodboldnation England møder i deres første EM-kamp sølvvinderne fra VM i 2018, Kroatien.

På trods af sølvmedaljen vil England nok stadig være favoritter i manges øjne, da hukommelsen ofte er kort når det kommer til fodboldhistorie.

Faktum er dog at England ofte har svært ved at præstere til slutrunder, måske ikke mindst på grund af det gigantiske pres der hviler på deres skuldre fra hele det fodboldglade engelske folk.

Men så længe bolden er rund kan alting jo som sagt ske og England har uden tvivl mandskabet til at kunne skabe et stort resultat til EM.

England har vundet tre ud af de seneste fem indbyrdes opgør med Kroatien, mens kroaterne har fået en enkelt sejr og den sidste kamp endte uafgjort.

Dette viser måske meget godt styrkeforholdet mellem England og Kroatien, men til slutrunder er intet som det plejer.

Stream kampen mellem England og Kroatien live online.

Kroatien leder efter magien fra 2018

En af grundende til at Kroatien næppe vil være nogens favoritter til denne slutrunde er slet og ret manglen på profiler på det Kroatiske hold.

En af de bærende kræfter er stadig den vævre magiker Luca Modric, som stadig er en fantastisk fodboldspiller, men han kan dog ikke løbe fra at være ved at være godt oppe i årene.

Når man ser på Kroatien-holdet uden ham, er det svært at få øje på de helt store profiler.

Dermed ikke sagt at det ikke er et godt hold – det er det uden tvivl, hvilket deres placering på FIFAs verdensrangliste som nr. 14 også vidner om.

Det er dog svært at se dem gå hele vejen til finalen ligesom de gjorde i 2018.

Vildere ting er dog sket i fodbold og det er uden tvivl ikke et hold man skal undervurdere.

Som dansker har man måske også et lille håb om revanche mod Kroatien, da det var dem der slog os ud i 2018, i en højdramatisk kamp der endte i forlænget spilletid og et exit til de danske drenge.

Det ville være fantastisk at kunne få hævn over Kroatien her mere end fire år senere, men nu må vi se om det bliver en mulighed.

Først skal holdet videre fra gruppen, der dog for uden England ikke ligner den sværeste opgave.

Tjekkiet og Skotland er de andre to hold i gruppen, som ingen vil regne som favoritter til denne slutrunde.

Derfor er dette måske det vigtigste opgør i gruppen, i forhold til hvem der er favorit til at gå videre som nummer et og Kroatien vil helt sikkert gøre alt hvad de kan for at spænde ben for England og gå videre som nummer et.

Se med live online om det kan lykkes for Kroatien at skabe et godt resultat mod England.

England har talentet

Det er en virkelig spændende trup som England har med til denne slutrunde.

Det har vi dog set før, men ofte mangler det sidste alligevel for englænderne, når det kommer til slutrunder.

Se med live online om England kan slå Kroatien, og starte godt på vejen mod at løfte EM-pokalen i 2021.Hvornår kan man se England – Kroatien live stream?

England – Kroatien kan live streames online den søndag den 13. juni 2021 kl 15:00.

Du kan se England – Kroatien hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

England-flag

England

Sponsoreret indhold: Når Three Lions løber på banen, så holder hele verden vejret og kigger beundrende til. For England er et af verdens mest populære mandskaber, og det skyldes naturligvis, at den engelske liga i mange år har sat standarden for det bedste fodbold, der kunne opdrives. Især indførelsen af Premier League i begyndelsen af 90´erne har højnet bevidstheden omkring England, mens det har ...

Læs mere om ENGLAND her
Kroatien-logo

Kroatien