Elche
Elche
vs
Real Madrid
Real Madrid
20. jan 2022
19:00
match page arrow

Se Elche VS Real Madrid LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Copa del Rey direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Elche – Real Madrid kan live streames online den torsdag den 20. januar 2022 kl 19:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Elche – Real Madrid hos ingen udbyder.

Rene Andersen

Rene Andersen 20. januar 2022 kl 19:00

Elche - Real Madrid Live Stream: Se Copa del Rey i Danmark

Se Copa del Rey-kampen Elche – Real Madrid online live stream hos bet365! Copa del Rey sendes desværre ikke i dansk TV, men du har muligheden for at se Elche – Real Madrid online hos bet365 live stream.

Den spanske pokalturnering, Copa del Rey, er enormt stor og vigtig for klubberne i Spanien. Elche og Real Madrid mødes i en spændende kamp, som du selvfølgelig skal se med bet365s live streaming.

Elche har fået fin start på 2022

Elche kommer i denne sæson til at kæmpe hårdt for at undgå nedrykning fra La Liga. Det ser lysere ud efter den flotte start på 2022, som holdet har fået.

De startede ganske vist med at spille 0-0 på hjemmebane imod Granada, hvor de endda fik to mand smidt ud.

Efterfølgende slog de Almeria ud af Copa del Rey med en sejr på 2-1. Senest slog de Espanyol i La Liga med 2-1, hvilket sikrede dem noget vigtig luft ned til de slemme nedrykningspladser.

Real Madrid startede elendigt, da de tabte 1-0 til Getafe, hvor alle stjernerne skuffede. Siden er de dog kommet tilbage på sporet ved at slå Alcoyano i Copa del Rey inden den fine 4-1-sejr over Valencia i La Liga.

Los Blancos ligger særdeles godt til at udbygge deres La Liga-rekord med flest trofæer nogensinde.

Elche kan skabe overraskelsen imod Real Madrid

I forhold til eksempelvis FC Barcelona og Athletic Bilbao, så betyder pokalturneringen Copa del Rey ikke helt lige så meget for Real Madrid.

Klubben står overfor et meget spændende forår, hvor de skal køre La Liga-titlen i hus, mens de også skal spille Champions League.

Allerede i 1/8-finalen, skal Real Madrid spille to vilde kampe imod Paris Saint-Germain, og man kan umiddelbart godt forestille sig, at de vil spare nogle profiler imod Elche i Copa del Rey.

Det kan åbne for Elches muligheder for en overraskelse. De spiller på hjemmebane, hvor de stort set ikke har tabt en kamp i denne sæson, og de seneste tre kampe imod Real Madrid har været ganske tætte.

Når det er sagt, så har ingen i den nuværende Elche-trup været med til at besejre Real Madrid, så det bliver selvfølgelig svært.

Se Elche – Real Madrid live stream hos bet365.

Hvad bliver Elche – Real Madrid?

Meget afhænger af Real Madrids indstilling til kampen. Hvis de stiller op i den stærkeste opstilling, så bliver det meget svært for Elche, men hvis de vil spare nogle kræfter for at fokusere på de andre turneringer, så kan overraskelsen vente.

Vi tror på 2-1 til Real Madrid.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Elche-flag

Elche

Elche har som den uregerlige lillebror altid kæmpet med Valencia, Villarreal og Levante om opmærksomheden i Valencia-området. Spillerne med den grønne stribe på brystet fighter dog som sindssyge for deres fans på det 38.000 mands store stadion Estadio Manuel Martinez Valero, så hvis du også vil følge Los Franjiverdes, så anbefaler vi Elche live stream!

Oprykning og pokalfinale

Klubben b ...

Læs mere om ELCHE her
Real Madrid-logo

Real Madrid

Sponsoreret indhold: Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den helhvide spilledragt. Gennem tiden har Real Madrid vundet et hav af nationale og internationale trofæer. Op gennem 90´erne stod man dog i skyggen af FC Barcelonas totalfodbold, og derfo ...

Læs mere om REAL MADRID her