Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
vs
Arsenal FC
Arsenal FC
16. sep 2015
20:45

Se Dinamo Zagreb VS Arsenal FC LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 16. september 2015 kl 20:45

Se Dinamo Zagreb v Arsenal FC Live Stream!

Det er altid hedt at spille i Zagreb, og selvom Arsenal er favoritter, så skal de passe alvorligt på, når de rammer Kroatiens hovedstad.

Zagreb er helt uhyggeligt stærke i den hjemlige liga, hvor de har hele 10 mesterskaber i træk.

Men når det gælder Champions League, så har de fået læsterlige klø. I 2011/2012-sæsonen tabte de således alle seks kampe med en målscore på 3-22. Det blev så tangeret året efter, da FC Nordsjælland også lod 22 kasser slippe ind. De scorede dog selv fire og hev et enkelt point mod Juventus, så de var ikke helt så ringe som dynamoerne.

Endelig en sejr!

Arsenal fik en slem start på sæsonen, men nu er de kommet lidt på baghjul, uden at folk rigtigt har lagt mærke til dem.

I weekenden kom den første sejr på hjemmebane så, og der blev også scoret på The Emirates fra de rød-hvide.

Det første mål var et studie i kraft, overblik og teknik: Francis Coquelin tacklede bolden hen til Mesut Özil, som straks slog en lang bold til Theo Walcott, som tog den ned og sikkert sendte den i nettet.

Oliver Giroud kom ind med 15 minutter igen, og han headede 2-0 målet ind, som gav en alt for lille, men meget fortjent sejr.

Vi tipper: Zagreb er gode hjemme, men The Gunners må have mere at skyde med. Vi tipper 1-3.Hvornår kan man se Dinamo Zagreb – Arsenal FC live stream?

Dinamo Zagreb – Arsenal FC kan live streames online den onsdag den 16. september 2015 kl 20:45.

Du kan se Dinamo Zagreb – Arsenal FC hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Dinamo Zagreb-flag

Dinamo Zagreb

Arsenal FC-logo

Arsenal FC

Sponsoreret indhold: Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destruktiv og defensiv fodbold, hvor en 1-0 sejr i bedste italiener-stil var nok. Men med Arséne Wengers indtog i klubben i 1996, kom der andre kugler i kanonerne, og nu står Arsenal for noge ...

Læs mere om ARSENAL FC her