Danmark
Danmark
vs
Schweiz
Schweiz
12. okt 2019
18:00

Se Danmark VS Schweiz LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 12. oktober 2019 kl 18:00

Se landskampen mellem Danmark og Schweiz direkte

Så er det nu hvor det danske landshold skal stå sin test. Vi har for nylig overstået to kampe mod Gibraltar og Georgien. Det var to kampe vi skulle vinde, men vi formåede kun at vinde mod Gibraltar.

Danmark møder nu Schweiz, og dem der så det forrige opgør mellem de to hold, ved at det kan udvikle sig enormt spændende.

Se med på live stream, om det bliver ligeså spændende som da Danmark mødte Schweiz sidste gang. Da spillede man 3-3, men det var først indtil det 82. minut Danmark begyndte at lave kasser.

Det var ærgerligt for mange de mange seere der havde zappet væk fra kampen, da de fleste var sikker på, at dette opgør havde Danmark tabt.

Se Danmark – Schweiz direkte på live streaming tjeneste. Vi viser alle landskampe og alle Euro 2020 kampe direkte på live stream.

Danmark ligger på andenpladsen i gruppen lige nu. Vi har et point mere end Schweiz, men til gengæld har de også spillet en kamp mindre end os

Det betyder at hvis de vinder vil de rykke over os, og hvis de også vinder deres overskydende kamp, så er de pludselig et godt stykke over os.

Med Irland på 11 point vil det så se ekstra svært ud, da vi har to hold over os i puljen.

Se EM-kvalifikationskampen mellem Danmark – Schweiz Live Stream

Åge Hareide gav chancen til Christian Gytkjær i det sidste opgør, og han formåede også at score mod Gibraltar i kampen før det. Han har bombet for Lyngby i denne sæson, og det er derfor den norske landstræner har givet ham chancen.

Der er nemlig ikke stor konkurrence på angriberpositionen, hvor Nicolai Jørgensen ellers tidligere har været fast mand.

Dog har Jørgensen været skadet, og så har hans dårlige optræden under VM 2018 nok heller ikke hjulpet på hans fremtid på landsholdet. En håbløs affære hvor han virkede helt slukket, og også brændte straffespark der ingen punch havde.

På live stream viser vi også alle kampe til EM 2020 som bliver afholdt i 12 lande. En af værtsnationerne er Danmark. Hvis herrelandsholdet kvalificerer sig til turneringen, vil vores tre kampe i puljen blive spillet i Parken.

Det er derfor vi bare SKAL videre, fordi det er en kæmpe fordel for os, især nu hvor vi har været ubesejret siden 2016, og på hjemmebane har alle hold meget svært ved at spille mod os.

Landsholdet: Live Stream kampen mellem Danmark og Schweiz

Du kan se med på live stream, når det danske landshold tager imod Schweiz. Hvis vi vinder, ser det lyst ud for os, men hvis vi taber, begynder det også at se svært ud for vores kvalifikationsmuligheder.

Danmarks statistik er nærmest vanvittig siden Åge Hareide er trådt til som cheftræner. De har ikke tabt en eneste kamp på hjemmebane siden 2016! I den samme periode har vi kun tabt to kampe på udebane.

Den ene var en venskabskamp mod Slovakiet, hvor holdene prøver taktikker af og har ligeså mange udskiftninger som de skal bruge. Derfor tæller den ikke rigtigt med. Den anden kamp var den famøse kamp mod Kroatien hvor vi tabte efter straffesparkskonkurrence.

Schmeichels bedste kamp nogensinde blev den kaldt. Han tog et straffespark fra Luka Modric, der på det tidspunkt var verdens bedste spiller.

Det vil altså sige, at vi ikke har tabt en kamp i ordinær spilletid hverken på ude- eller hjemmebane siden Åge Hareide kom til som cheftræner.

Se med på live stream, om Danmark kan holde deres vilde statistik ved lige, og om vi rykker et skridt tættere på EM i 2020.Hvornår kan man se Danmark – Schweiz live stream?

Danmark – Schweiz kan live streames online den lørdag den 12. oktober 2019 kl 18:00.

Du kan se Danmark – Schweiz hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Danmark-flag

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her
Schweiz-logo

Schweiz

Sponsoreret indhold: Schweiz er måske ikke mest kendt for deres fodbold, men der bliver spillet god bold i Alpelandet. Ved flere lejligheder har man overrasket positivt i de store turneringer, og man kan altid forvente god, teknisk fodbold fra de rød-hvide, som også opfører sig pænt på banen. Med andre ord er schweizisk fodbold en fornøjelse at følge, og hvis du også vil være med på de høje tinder ...

Læs mere om SCHWEIZ her