Danmark
Danmark
vs
Kroatien
Kroatien
10. Jun 2022
20:45

Se Danmark VS Kroatien LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Nations League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Danmark – Kroatien kan live streames online den Friday den 10. June 2022 kl 20:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Danmark – Kroatien hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 10. June 2022 kl 20:45

Danmark v Kroatien Live Stream: Se Landskamp Online

Se Landskamp Online: Danmark – Kroatien Live Stream

Landskampen mellem Danmark og Kroatien kan ses online med live streaming! Der venter endnu en spændende landskamp i Nations League, når Danmark tager imod Kroatien fredag aften.

Danmark bliver på forhånd vurderet som favoritter, men man må ikke undervurdere et hold med Luka Modric, Marcelo Brozovic og Mateo Kovacic på midtbanen.

Alligevel må man have respekt for de resultater, som det danske landshold har leveret under Kasper Hjulmand.

Samtlige spillere på landsholdet kæmper ekstremt hårdt, hvilket giver os muligheder for at vinde de kampe, hvor spillet ikke nødvendigvis flyder.

Det har vi netop set i de to landskampe imod Frankrig og Østrig, som begge endte med danske sejre på 2-1.

Disse kampe blev spillet i hhv. Paris og Wien, men nu venter der to landskampe i Parken, hvor de danske drenge får en vild opbakning.

Danmark har overhalet Kroatien

Danmark og Kroatien har igennem mange år været blandt de bedste lande i Europa i forhold til deres indbyggertal.

Det er to små nationer, som dog har været i stand til at sætte sit præg på international fodbold. Kroatien havde et vildt landshold, da de nåede VM-finalen i 2018, som dog blev tabt til Frankrig.

Det var også Kroatien, der sendte os ud af VM efter en meget tæt kamp. I forhold til den kamp i 2018, er der dog sket ting og sager.

Kroatien har ikke nær så mange stjerner, som de tidligere havde, mens Danmarks landshold kun er blevet bedre.

Vores resultater under EM 2020 var enestående, og vi er kun blevet bedre siden da. Der er en helt ekstremt stærk opbakning og stemning omkring det danske landshold, som forhåbentlig fortsætter.

Danmark kan tage stort skridt mod gruppesejr

Vi har som bekendt fået en perfekt start med seks point efter de første to udekampe imod Frankrig og Østrig, men der resterer fortsat fire kampe i Nations League-gruppen, så det er stadig helt åbent.

Vinder vi over Kroatien, som i skrivende stund har et enkelt point, så vil afstanden ned til dem være på hele otte point, og med yderligere tre kampe til at hente det, så er vi allerede forbi Kroatien.

Det står næsten allerede klart, at Danmark vinder Nations League-gruppen, hvis vi formår at slå Kroatien og Østrig på hjemmebane, som vi møder i juni.

Flere undrer sig fortsat over betydningen af Nations League, men det kan i sidste ende give os en EM-plads, hvis vi skulle fejle i den normale EM-kvalifikation.

Kom så Danmark!

Hold øje med

Christian Eriksen, Danmark og Luka Modric, KroatienHvornår kan man se Danmark – Kroatien live stream?

Danmark – Kroatien kan live streames online den Friday den 10. June 2022 kl 20:45.

Du kan se Danmark – Kroatien hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Danmark-flag

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her
Kroatien-logo

Kroatien