Danmark
Danmark
vs
Irland
Irland
7. jun 2019
20:45

Se Danmark VS Irland LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 7. juni 2019 kl 20:45

Live stream Danmark - Irland online

Så starter EM kvalifikationen igen, og Danmark tager imod Irland, som man kender ganske godt efterhånden. Vi har spillet mod dem fire gange de sidste 13 måneder, og dette er femte gang vi møder dem, i en kamp hvor Danmark skal have point.

Live stream kampen online, for at se om Danmark spiller får point mod Irland, og rykker tættere på de kvalifikationsgivende pladser, der kun tildeles første- og andenpladsen.

Danmark - Irland: Vejen til EM

Man kan sige at både Irland og Danmark er kommet i en svær kvalifikationsgruppe til EM 2020. Gruppen består af Danmark, Schweiz, Irland, Georgien og Gibraltar. Blandt disse hold er Schweiz den topseedede, især efter deres indledende UEFA Nations League sejr på 5-2 over VM-semifinalisterne fra Belgien.

Irland kunne dog have endt i en meget sværere pulje, da McCarthys hold oprindeligt blev trukket til Gruppe C, sammen med blandt andet Holland og Tyskland. De blev overflyttet til Gruppe D på grund af UEFA’s trækningsregler, hvori det blev fastslået, at ikke mere end to værtsnationer kan placeres i den samme gruppe.

Heldigt for Irland der nu har seks point og fører gruppen. Schweiz er lige i hælene med fire point og Danmark ligger på tredjepladsen med enkelt point. Her skal det nævnes at Danmark har spillet en kamp mindre, og det ene point som vi har fået er mod Schweiz på udebane. En kamp hvor Danmark sensationelt spillede 3-3 efter at have været bagud med 3-0. Mathias Zanka Jørgensen scorer så, fra et hjørnespark i det 84. minut og derefter tryllede Danmark et hattrick ud af ærmet, på intet mindre end seks minutter!

Derfor ser oddsene stadig gode ud for Danmark, der i de næste tre kampe skal mod Irland, Georgien og Gibraltar.

Danmark - Irland: Indbyrdes

Når de to landshold mødes, plejer der ikke at blive scoret så mange mål. Ud af de sidste fire opgør er tre af kampene endt 0-0. Den eneste kamp der er endt målrigt, var den sidste kamp i kvalifikationsgruppen til VM 2018, hvor Danmark vandt 5-1 og Christian Eriksen lavede et hattrick på 42 minutter. En aften som de danske fans sent glemmer.

Det danske landshold har kun tabt et enkelt opgør hjemme i Parken siden oktober 2016. Det er to et halvt år og kun én kamp, som Åge Hareide har tabt i sin tid som landstræner på hjemmebane.

Omvendt ser irland ikke specielt stærke ud på udebane. Irland har vundet tre kampe og tabt fire på udebane, i den samme periode hvor Danmark har haft deres ubesejrede stime.

Dette er en kamp hvor Danmark SKAL høste point, og det skal helst blive til tre point, hvis vi vil spille med om EM-trofæet i 2020.

Danmark - Irland: EM 2020

Det 16. UEFA EM bliver afholdt i 12 forskellige byer i 12 europæiske lande. Danmark er et af de udvalgte lande, og vi skal altså for første gang være værter til et EM! Den tidligere EUFA-præsident Michel Platini har udtalt, at det at turneringen bliver afholdt i flere lande er en romantisk engangshændelse, for at fejre EM’s 60-års fødselsdag.

Wembley Stadium i London er planlagt til at være vært for semifinalen og finalen, efter at have været vært tidligere, under EM i 1996.Hvornår kan man se Danmark – Irland live stream?

Danmark – Irland kan live streames online den fredag den 7. juni 2019 kl 20:45.

Du kan se Danmark – Irland hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Danmark-flag

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her
Irland-logo

Irland

Sponsoreret indhold: Ved EM i 2012, som blev afholdt i Polen og Ukraine talte tilskuerne blandt andet om tyskernes fantompræstationer, spekulerede på, hvorfor spanierne ikke spillede bedre, og lod sig imponere over Pirlos formåen. Men hvad enten man havde den ene eller den anden trøje på, var der alligevel et enkelt land, som alle faldt for. Et enkelt land hvor både spillere og fans fandt vej til ...

Læs mere om IRLAND her