Danmark
Danmark
vs
Georgien
Georgien
10. jun 2019
20:45

Se Danmark VS Georgien LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 10. juni 2019 kl 20:45

Live stream Danmark – Georgien online

Nu skal vi have en dansk sejr! Ovenpå den tamme EM-kamp mod Irland, er det essentielt at vi nu henter tre point på hjemmebane mod Georgien.

Danmark formåede kun at spille 1-1 mod et irsk hold, der var farlige på dødboldsituationerne, men udover det, ikke havde meget at byde på. Danskerne så tamme ud, og havde 18 målforsøg, men vi fik altså kun en enkelt kasse, og det betyder at vi snart er meget pressede, hvis vi ikke høster nogle sejre.

Live stream kampen online, for at se om Danmark får tre point mod Georgien, og rykker tættere på de kvalifikationsgivende pladser, der kun tildeles første- og andenpladsen.

Danmark - Georgien: Vejen til EM

Georgien er kommet i en svær kvalifikationsgruppe til EM 2020. Gruppen består af Danmark, Schweiz, Irland, Georgien og Gibraltar. Blandt disse hold er Schweiz den topseedede, især efter deres indledende UEFA Nations League sejr på 5-2 over VM-semifinalisterne fra Belgien. Danmark er seedet som nummer to i gruppen, men den tiltro viste holdet ikke i fredags, da Irland tog et point med hjem fra Telia Parken.

Irland kunne dog have endt i en meget sværere pulje, da holdet oprindeligt blev trukket til Gruppe C, hvor Holland og Tyskland er placeret. De blev overflyttet til Gruppe D på grund af UEFA’s trækningsregel, der bestemmer, at man ikke kan møde hinanden før efter gruppespillet, hvis man er værtsnation.

Overraskende er det nu Irland der fører gruppen med syv point, og Schweiz ligger på andenpladsen med fire point. Danmark ligger på tredjepladsen med sølle to point.

Før kampen mod Irland så oddsene fine ud for Danmark. Vi var en kamp bagud, og stod til at komme op på siden af Schweiz med en sejr. Dog har Danmark haft svært ved at finde deres spil på det sidste, og især angrebet mangler skarphed. Både Braithwaite, Jørgensen og Poulsen, havde alle tre chancer foran målet, men i mange af tilfældene var skuddet ikke engang inden for målrammen.

Danmark - Georgien: Rotation

Mange vil nok mene at der skal udskiftes til mandages opgør mod Georgien. 1-1 resultatet mod Irland på hjemmebane, har efterladt danske fodboldfans med en dårlig smag i munden. Mange mener at der skal roteres i truppen. Den norske danske Landstræner Åge Hareide har det med at holde fast i den samme stamme af spillere, for derfra at lave minimale rotationer.

De fleste fodboldfans er enige om, at især Nicolai Jørgensen skal smides under bussen. Det virker som om, at hans tekniske kunnen og det angriberinstinkt man skal have for at spille med rygnummer 9 er ikke eksisterende. Derudover ligner han en mand tømt for selvtillid, og har gjort det i en længerevarende periode.

Martin Braithwaite får også hårde ord med på vejen fra danskerne. De synes ikke at han er kynisk nok foran målet og løber ikke nok på boldene.

Danmark - Georgien: Indbyrdes

Dette er en kamp hvor Danmark SKAL høste point, og det skal helst blive til tre point, hvis vi vil spille med om EM-trofæet i 2020. Det danske landshold har stadigvæk kun tabt et enkelt opgør hjemme i Parken siden oktober 2016. Det er altså kun én enkelt kamp som Åge Hareide har tabt i sin tid som dansk landstræner på hjemmebane i Telia Parken.

Derfor ser det ud til at vi får den sejr mod Georgien på mandag. Intet er dog givet ud fra statistikkerne, så det kræver også at offensiven retter skarpt ind, og er mere kyniske i deres afslutninger, ellers kan det blive en meget lang tur hen mod EM 2020.Hvornår kan man se Danmark – Georgien live stream?

Danmark – Georgien kan live streames online den mandag den 10. juni 2019 kl 20:45.

Du kan se Danmark – Georgien hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Danmark-flag

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her
Georgien-logo

Georgien