Danmark
Danmark
vs
Frankrig
Frankrig
25. Sep 2022
18:45

Se Danmark VS Frankrig LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Nations League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Danmark – Frankrig kan live streames online den Sunday den 25. September 2022 kl 18:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Danmark – Frankrig hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 25. September 2022 kl 18:45

Danmark - Frankrig Streaming: Se Landskampen Online!

Danmark - Frankrig Streaming: Se Landskampen Online!

Se Danmark – Frankrig online med live streaming! Der venter endnu en landskamp søndag aften, hvor det danske landshold tager imod Frankrig i Nations League, og du kan se hele landskampen på nettet med live stream!

Der venter en helt fantastisk kamp i Parken, hvor billetterne blev revet væk på få timer. Det handler selvfølgelig også om, at vi møder de forsvarende verdensmestre fra Frankrig, men mest fordi, at danskerne virkelig elsker landsholdet i øjeblikket.

Kulissen bliver helt forrygende, og så må vi bare håbe, at spillet på banen også bliver det.

Selvom vi ikke er favoritter imod Frankrig, så står vi med gode muligheder for at få point, og dermed fuldføre en meget flot Nations League-kampagne.

Flere danske profiler med spilletid

Da landsholdsspillerne mødte ind til samling tilbage i juni, havde landstræneren store udfordringer med flere af vores faste spillere, som ikke fik spilletid på deres klubhold.

Siden har der været et transfervindue, og det ser pludselig meget bedre ud. Flere af spillerne er kommet tilbage fra skader, mens andre har skiftet klub.

Der er mange positive historier i blandt, og så bliver det spændende at se om kometen Rasmus Højlund kan få spilletid imod de franske stjerner.

Vi må dog også undvære nogle spillere på grund af skader. Her kan man nævne Jesper Lindstrøm, Jonas Wind og Christian Nørgaard.

Alt i alt, så er det dog en meget spændende trup vi har lige nu.

Mange fravær hos Frankrig

Hos Frankrig ser det anderledes svært ud. Hverken Paul Pogba, Hugo Lloris, Lucas Digne, Theo Hernandez, Lucas Hernandez, Presnel Kimpembe, N’Golo Kanté eller Karim Benzema er nemlig med i truppen.

Dermed er Frankrig må Frankrig klare sig uden spillere, der har fået omkring 500 landskampe, men spørgsmålet er om, det kun er negativt.

Flere af de store, franske stjerner har offentligt udtalt sig negativt om Nations League. De føler, at kampene bliver presset ind i en ekstremt presset kalender, og turneringen er blandt andet blevet kaldt for glorificerede venskabskampe.

Nu har landstræner Didier Deschamps så udtaget flere spillere, som ikke er vant til at være med i truppen, så deres motivation kommer ikke til at fejle noget.

Vi bliver klogere søndag aften, når kampen mellem Danmark og Frankrig sparkes i gang. Uanset om du benytter TV eller live streaming til at se fodbold, så skal du selvfølgelig heppe på de danske drenge!

Kampens profiler

Christian Eriksen, Danmark og Kylian Mbappé, Frankrig.Hvornår kan man se Danmark – Frankrig live stream?

Danmark – Frankrig kan live streames online den Sunday den 25. September 2022 kl 18:45.

Du kan se Danmark – Frankrig hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Danmark-flag

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her
Frankrig-logo

Frankrig

Sponsoreret indhold: Det franske landshold har i de sidste 30 år rangeret som et af de bedste landshold i verden. En lang række superstjerner er vokset frem fra den fine franske muld, og der bliver ved at komme nye, spændende og geniale spillere til. Hvis du kun vil havde det bedste af det bedste, crème de la crème, så skal du absolut følge Frankrig live stream!

En krøltop ved navn Platini Læs mere om FRANKRIG her