Danmark
Danmark
vs
Finland
Finland
23. Mar 2023
19:45

Se Danmark VS Finland LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra EM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Danmark – Finland kan live streames online den Thursday den 23. March 2023 kl 19:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Danmark – Finland hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 23. March 2023 kl 19:45

Danmark - Finland Live Stream: Se Landskampen Gratis her!

Du kan se Danmarks landskamp imod Finland online med live streaming! Danmark spiller den første landskamp i EM-kvalifikationen frem mod EM 2024, som spilles i Tyskland.

Her har Danmark fået en fantastisk lodtrækning, da vi bare skal ende i top 2 i en gruppe med Finland, Kasakhstan, Slovenien, Nordirland og San Marino.

I første omgang skal vi sikre de tre point imod Finland inden, at vi søndag eftermiddag møder Kasakhstan på udebane.

Finland har ikke et godt landshold, men de har trods alt udviklet sig i de senere år. Der er blandt andet flere tidligere Superliga-spillere i deres trup, så det bliver spændende at se.

Live stream landskampen Danmark – Finland online!

Finland må ikke volde Danmark problemer

Der skal være klasseforskel på Danmark og Finland. Når vi så også spiller i et fuldstændig udsolgt Parken, så må der aldrig være tvivl om de tre point.

Vi har generelt ikke mødt Finland mange gange i de senere år, men vi stod som bekendt overfor finnerne i vores første kamp ved EM i 2021.

Man kan ikke bruge ret meget fra den kamp i forhold til at forudse denne kamp.

Til gengæld kan man ved et kig på Finlands trup konstatere, at det ikke er skræmmende modstand, vi står overfor.

De mest kendte og profilerede spillere hos Finland er målmand Lukas Hradecky og angriber Teemu Pukki, som begge skal spille en topkamp, hvis de skal have point med hjem.

Begge var store profiler i Superligaen inden de fortsætte i større ligaer, og særligt Hradecky har fået en flot karriere i den tyske Bundesliga, hvor han nu spiller for topholdet Bayer Leverkusen.

Udsolgt i Parken

Danmark sluttede et ellers fint 2022 af med elendige præstationer ved VM i Fodbold. Det skal vi nu forsøge at komme videre fra, hvilket der også skal være gode muligheder for.

Vi skal ikke glemme, hvor stærke Danmark har været hjemme i Parken i de senere år, hvor opbakningen også har været helt enorm.

Danmark mangler dog en del profiler, som sidder ude med skader. Jesper Lindstrøm, Christian Eriksen og Joachim Andersen er blot nogle af de spillere, som landstræneren ikke har til rådighed.

Det åbner til gengæld nogle pladser for flere andre og vi har en del unge spillere, som gør det fantastisk rundt omkring i de store ligaer.

Hvad bliver Danmark – Finland?

Danmark er ganske klare favoritter imod Finland. De tre point er et krav, men så ville det også være meget godt med en overbevisende præstation, så landsholdet hurtigt kan få folk til at glemme VM.

Vi tror på 3-0 til Danmark.Hvornår kan man se Danmark – Finland live stream?

Danmark – Finland kan live streames online den Thursday den 23. March 2023 kl 19:45.

Du kan se Danmark – Finland hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Danmark-flag

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her
Finland-logo

Finland