Danmark
Danmark
vs
England
England
20. Jun 2024
16:00

Se Danmark VS England LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra EM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Danmark – England kan live streames online den Thursday den 20. June 2024 kl 16:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Danmark – England hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 20. June 2024 kl 16:00

Danmark - England Live Stream: Se Landskampen Online

Se landskampen Danmark – England online live stream

Der venter et brag af en landskamp torsdag aften, når Danmark og England mødes ved EM 2024, og du kan live streame hele landskampen online.

Danmarks sværeste kamp i gruppespillet er klar landskampen imod England. Englænderne vurderes som det stærkeste hold til hele EM, men det kan slet ikke udelukkes, at vi overrasker og tager point.

Selvom England er EM-favoritter, så har vi spillet mange tætte kampe imod England.

Derudover ville det være fantastisk at få revanche ovenpå EM 2021, hvor England slog os ud af semifinalen.

Se landskampen Danmark – England online med live streaming!

Tid til EM-revanche imod England

Selvom det er 3 år siden, så sidder kampen stadig i os. Vi skal tilbage til semifinalen ved EM i Fodbold i 2021, hvor vi mødte England på Wembley.

Selvom vi var meget undertippede, så bragte Mikkel Damsgaard Danmark foran 1-0 på slutrundens første og eneste frisparksmål.

Efterfølgende overtog England initiativet, og det var som sådan helt fortjent, da de udlignede til 1-1 på et selvmål af anfører Simon Kjær.

Kampen skulle i forlænget spilletid, hvor Raheem Sterling filmede sig til et straffespark, som Harry Kane brændte. Topscoreren kunne dog sætte den ind på returen til 2-1, som blev kampens resultat.

Måden, vi røg ud på, har været svær at sluge for mange danske fans, så det ville være fantastisk at kunne tage revanche.

Danmark er gode imod stærke hold

Generelt set, har Danmark under Kasper Hjulmand været relativt gode imod de store mandskaber.

Det skyldes i nogen grad, at vi har det bedst, når vi har plads at spille på. Omvendt har vi også mange gange haft svært imod dårligere hold, som parkerer bussen foran eget mål.

Vi har blandt andet slået både Frankrig og England i Nations League.

Danmark og England har spillet mange tætte kamp

Danmark og England har spillet 27 landskampe imod hinanden. Otte af disse kampe er blevet spillet i dette årtusinde, hvor det har været ganske tæt.

Danmark har vundet 3/8, mens en enkelt er endt uafgjort, og så har englænderne vundet fire.

Vi har mødt England tre gange ved slutrunder. Det blev til 0-0 under EM i 1992, mens England vandt 3-0 til VM i Japan og Sydkorea i 2002.

Den seneste kamp var den traumatiske semifinale ved det seneste EM.

Hvad bliver Danmark – England?

Vi forventer en relativt tæt kamp, hvor England dog viser sig som det stærkeste hold, og vinder kampen med 3-1.Hvornår kan man se Danmark – England live stream?

Danmark – England kan live streames online den Thursday den 20. June 2024 kl 16:00.

Du kan se Danmark – England hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Danmark-flag

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her
England-logo

England

Sponsoreret indhold: Når Three Lions løber på banen, så holder hele verden vejret og kigger beundrende til. For England er et af verdens mest populære mandskaber, og det skyldes naturligvis, at den engelske liga i mange år har sat standarden for det bedste fodbold, der kunne opdrives. Især indførelsen af Premier League i begyndelsen af 90´erne har højnet bevidstheden omkring England, mens det har ...

Læs mere om ENGLAND her