Danmark
Danmark
vs
Belgien
Belgien
17. jun 2021
18:00

Se Danmark VS Belgien LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra EM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Danmark – Belgien kan live streames online den torsdag den 17. juni 2021 kl 18:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Danmark – Belgien hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 17. juni 2021 kl 18:00

Se Danmark - Belgien live: Den afgørende EM-kamp i Parken!

Danmark tager imod Belgien i den anden kamp i gruppe B for begge hold.

Mens Danmark på en tragisk baggrund måtte indkassere et nederlag til upåagtede Finland, så cruisede Belgien sig til en sejr mod Rusland.

Med tre point i bagagen ligner Belgien allerede nu et hold der har den ene fod halvejs i finalen.

Det kan dog blive en kort fornøjelse hvis ikke Danmark kan få mindst et uafgjort resultat med fra kampen mod Belgien.

Efter nederlaget til Finland har vi nemlig allerede nu ryggen mod muren og der skal point på kontoen hvis vi vil gøre os forhåbninger om at gå videre fra gruppen.

Det er dog ikke umuligt, men det vil kræve at Danmark virkelig rammer dagen.

Belgien er en stor mundfuld, med en fantastisk startellever fuld af profiler.

De spillede endda med Eden Hazzard på bænken og Kevin De bruyne helt ude af truppen mod Rusland, hvilket siger meget om hvor fantastisk en trup de har.

Se med live online om Danmark kan stille noget op over for mægtige Belgien.

Braget i Parken

Lige meget hvad der sker vil det blive en fantastisk kulisse i København når kampen mellem Danmark og Belgien fløjtes i gang kl. 18.

Der er blevet plads til ekstra tilskuere på stadion, som nu kommer helt op og runde 25.000.Hvornår kan man se Danmark – Belgien live stream?

Danmark – Belgien kan live streames online den torsdag den 17. juni 2021 kl 18:00.

Du kan se Danmark – Belgien hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Danmark-flag

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her
Belgien-logo

Belgien

Sponsoreret indhold: Det er sikkert kun de færreste, som tænker tophold, når de tænker på det belgiske fodboldlandshold. Men faktisk byder dets historie på flere fine placeringer ved diverse mesterskaber og sågar en enkelt medalje. Det belgiske fodboldforbund så dagens lys tilbage i 1895, det er seks år efter at Dansk Boldspil Union blev dannet. Alligevel gik der næsten 10 år, før den første lands ...

Læs mere om BELGIEN her