Danmark U21
Danmark U21
vs
Nordirland U21
Nordirland U21
10. okt 2019
18:00
match page arrow

Se Danmark U21 VS Nordirland U21 LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 10. oktober 2019 kl 18:00

Se Danmark - Nordirland online

Torsdag den 10. oktober skal Danmarks U21-drenge møde Nordirland. De danske drenge har spillet en kamp i turneringen og den vandt vi. Vi vandt nemlig 2-1 over Rumænien U21-hold. En kamp hvor Andreas Skov Olsen scorede begge vores mål.

Se med online på live stream, om det unge talent igen får chancen, eller om det bliver den anden Skov, nemlig Robert. Han er lige røget til Hoffenheim fra FCK hvor han slå Superligarekorden for flest mål i en sæson.

På live stream viser vi Danmark U21 – Nordirland U21.

Andreas Skov Olsen havde en forrygende sæson for FCN. Alle de kampe i Superligaen, viste vi på live streaming direkte online. Han blev 18/19 sæsonen tredjeplads på topscorerlisten, kun slået af Dame N’Doye og Robert Skov.

Danmark ligger på nuværende tidspunkt på en tredjeplads i deres gruppe i U21 EM-kvalifikationen. De har dog også kun spillet en kamp, og det betyder at de indtil videre har fået fuldt udbytte for deres strabadser.

Se U21 EM-kvalifikationskampen mellem Danmark – Nordirland på Live Stream

Nordirlands U21-drenge spiller godt. De har ikke tabt i otte kampe. Seks af dem har de vundet og to af dem har de spillet uafgjort.

Heldigvis for Danmark er de to nyeste kampe spillet uafgjort, heriblandt en kamp mod Malta, som ikke er det stærkeste fodboldlandshold, hverken i U21-regi eller ved A-landsholdet.

Det kan tyde på, at deres formkurve er nedadgående og det vil gøre det lettere for Danmarks drenge at besejre det stærke hold fra Nordirland.

Danmark er også i god form, men ikke i ligeså god form som Nordirland. Vi er ubesejret i fire kampe. Tre af dem har vi vundet og en enkelt uafgjort er det blevet til. Dog en flot præstation, når vi ser på modstanderne: Østrig, Serbien, Ungarn og Rumænien.

Kampen spilles på Aalborg Portland Park. Det er Danmarks andet nationalstadion og det er her AaB til dagligt spiller deres Superligakampe. Det primære nationalstadion som landsholdet bruger er Telia Parken, men dette opgør spilles på Aalborg Stadion.

Danmarks kamp mod Nordirland bliver spændende at se. Danmark har mange gode talenter fra de yngre rækker og det begynder at kunne mærkes på resultaterne nu.

De spiller flot fodbold og er selvsikre. Mange af de unge spillere er også allerede ude i store klubber nu, hvor der forventes noget af dem.

Robert Skov f.eks. er i Hoffenheim og Andreas Skov Olsen har skiftet det danske gråvejr ud med Italiens varme stråler i Bologna.

På live stream vil kampen mellem Danmark – Nordirland blive vist. Det er U-21 holdet der skal kvalificere sig til EM.

Se den spændende kamp direkte på live streaming tjeneste i høj kvalitet. Vi viser alle U21-landskampe og alle kampe fra Superligaen direkte på live stream.

Jonas Wind som til dagligt spiller i FCK, og er en vigtig stamspiller for klubben er skadet. Det betyder, at han hverken kan spille kampe for sin klub eller for U21-holdet.

En ærgerlig situation da han er et stort talent, der allerede er en rutineret spiller i den bedste danske klub.



Hvornår kan man se Danmark U21 – Nordirland U21 live stream?

Danmark U21 – Nordirland U21 kan live streames online den torsdag den 10. oktober 2019 kl 18:00.

Du kan se Danmark U21 – Nordirland U21 hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Danmark U21-flag

Danmark U21

Se Danmarks U21-landshold Live Stream Online

Sponsoreret indhold: Talentudviklingen i dansk fodbold er blevet løftet over de senere par år, og det har givet flotte resultater for det danske U21-landshold. Interessen for holdet er stigende, og derfor kan du nu også se alle kampene på live stream! Danmark har været en del af de seneste Læs mere om DANMARK U21 her
Nordirland U21-logo

Nordirland U21