Chelsea
Chelsea
vs
Leicester
Leicester
15. maj 2021
18:15
match page arrow

Se Chelsea VS Leicester LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra FA Cup direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Chelsea – Leicester kan live streames online den lørdag den 15. maj 2021 kl 18:15.

Hvis du er i Danmark kan du se Chelsea – Leicester hos viaplay.

15. maj 2021 kl 18:15

Se Chelsea - Leicester Live | FA Cup Finale 2021 Streaming & TV

FA Cup-finalen mellem Chelsea og Leicester kan ses med live stream online hos bet365, og på den måde behøver du ikke betale for at se fodbold i TV!

Uanset om du vil se Premier League, FA Cup, Superligaen eller Champions League-fodbold, så kan du altid finde et live stream til kampen online!

FA Cup kan endda live streames på bet365, hvor du ikke behøver at betale for et abonnement hver måned.

Wembley i London danner rammerne for FA Cup-finalen 2021, som står mellem Chelsea FC og Leicester City.

Med Andreas Christensen hos Chelsea og Kasper Schmeichel i Leicester, så bliver det endda en FA Cup-finale med to danske deltagere, og det gør bestemt ikke kampen mindre sjov.

Live Stream FA Cup-finalen 2021 Chelsea FC – Leicester City med bet365!

Chelsea kan vinde det første trofæ under Thomas Tuchel

Det er omkring fem måneder siden, at Chelsea valgte at ansætte Thomas Tuchel som den nye cheftræner. Det skulle vise sig at være en helt fantastisk beslutning, da Chelsea-holdet har forbedret sig markant i forhold til, da Frank Lampard var manager.

I Premier League har Chelsea bevæget sig op på tredjepladsen, men de er dog ikke helt sikre på Champions League-kvalifikationen endnu.

Deres præstationer i Champions League er om muligt endnu mere imponerende. De har besejret Atletico Madrid, FC Porto og senest Real Madrid i deres vej til CL-finalen, hvor de skal møde Manchester City.

Lørdag aften spiller Chelsea derfor om det første trofæ. FA Cuppen har stor betydning i England, og selvom fansene nok tænker mere på Champions League-finalen om to uger, så er det stadig en stor milepæl at vinde verdens ældste pokalturnering.

Leicester har aldrig vundet FA Cuppen

Chelsea har vundet FA Cuppen hele otte gange, og er dermed den tredjemest succesfulde klub i turneringens historie, da kun Arsenal og Manchester United har vundet flere titler.

CFC vandt senest turneringen i 2018 med finalesejren over Manchester United.

Leicester har omvendt aldrig nogensinde vundet et FA Cup-trofæ. Det er femte gang, at de står i finalen, men det er aldrig lykkedes dem at vinde.

Deres seneste finale-deltagelse var i 1969, hvor de tabte 1-0 til Manchester City på det gamle Wembley.

Leicester skrev historie, da de vandt Premier League i 2016. De har efterfølgende formået at etablere sig i toppen af engelsk fodbold, og de vil bide sig yderligere fast ved at vinde pokalturneringen.

Derudover gælder det selvfølgelig for begge hold om at kvalificere sig til Champions League i næste sæson, da klubbernes økonomier er helt afhængige af de mange hundrede millioner af kroner, man kan sikre sig.

Vi glæder os til en meget spændende FA Cup-finale lørdag eftermiddag. Se Chelsea – Leicester på nettet med live stream!Hvornår kan man se Chelsea – Leicester live stream?

Chelsea – Leicester kan live streames online den lørdag den 15. maj 2021 kl 18:15.

Du kan se Chelsea – Leicester hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Chelsea-flag

Chelsea

Sponsoreret indhold: Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem til The Blues. Klubben har altid haft en trofast fanskare, men den er naturligt nok blevet udvidet kraftigt siden mesterskaber og diverse cups er kommet i pokalskabet. Chelsea er klu ...

Læs mere om CHELSEA her
Leicester-logo

Leicester

Sponsoreret indhold: Efter at have været utroligt tæt på i flere år lykkedes det endelig for klubben at kvalificere sig til den fornemste liga i Fodboldens hjemland i 2014. Oprykningen er blandt andet kommet i land efter en pragtsæson af Kaster Schmeichel imellem stængerne. Der har været tilløb til det mange gange. Men endelig er den danske målmand tilbage i den liga, hvor han debuterede i en ald ...

Læs mere om LEICESTER her