Chelsea
Chelsea
vs
Arsenal FC
Arsenal FC
29. maj 2019
21:00

Se Chelsea VS Arsenal FC LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 29. maj 2019 kl 21:00

Se Chelsea - Arsenal live streaming

Live stream Chelsea - Arsenal online

Chelsea og Arsenal tørner sammen I årets Europa League finale. I år er det Premier League der har mest succes internationalt. Det er nemlig fire engelske hold der er i finalerne, både i Champions League og Europa League.
I dette opgør er absolut sidste udkald for begge hold, hvis de skal have en godkendt sæson.

Se med på live stream, om Arsenal får lov at spille med i Champions League næste år, eller om de igen må nøjes med at spille i den næstbedste turnering Europa League.

Chelsea- Arsenal: Hvad spilles der om?

At vinde Europa League finalen giver adgang til Champions League næste år. Arsenal ligger på femtepladsen i Premier League og er derfor ikke kvalificeret til Champions League, som de ellers har for vane. Chelsea derimod endte på en tredjeplads og er derfor sikret en plads i den mest eftertragtede internationale klubturnering.

Man kan derfor argumentere for at Arsenal har mest at spille for, da de hverken har fået medaljer hjemme, eller har sikret sig at spille i den prestigefyldte turnering i sæsonen 19/20. Chelsea har på den anden side ikke vundet Premier League siden 2017, og heller ikke i år blev det til det nationale trofæ. Derfor skal de ud og have en sejr, for at kunne se tilbage på en sæson hvor man i det mindste hev et trofæ i land.

Udover at kvalificere sig til Champions League, så giver en sejr i finalen ca. 60 millioner kroner i præmie til vinderen. Dette er penge der kan bruges på at forbedre de respektive trupper. Især Chelsea synes at have brug for en opgradering, nu hvor det ser ud til at deres belgiske stjerne Eden Hazard, snart er fortid i klubben.

Hos Arsenal kunne man også bruge en forstærkning i truppen. De er endt som nummer fem i England, og det er altså første gang i lang tid, at man er endt uden for top fire.

Chelsea - Arsenal: Kulissen

Finalen spilles i Aserbajdsjan, nærmere betegnet hovedstaden Baku. Her ligger deres nationalstadion Olympic Stadium, hvor der er plads til 70.000 tilskuere. I skrivende stund er der kun 5.000 billetter tilbage, og billetterne bliver revet væk på nuværende tidspunkt.

Det Aserbajdsjanske landshold spiller på dette stadion og det bliver også her, at de vil spille deres hjemmekampe under EM 2020.

Chelsea - Arsenal: Holdnyheder

Chelsea kvalificerede sig til finalen, på et mål af deres helt store stjerne Eden Hazard. De slog Eintracht Frankfurt 4-3 i en straffesparkskonkurrence, som sikrede dem finalepladsen mod Arsenal. Europa League-finalen kunne meget vel blive den lille midtbanespillers sidste kamp for London-klubben. Længe har han været rygtet til Real Madrid, og i disse dage er man flere aviser sikre på, at man får hentet ham til Madrid.

Han kommer angiveligt til at koste Real Madrid i omegnen af 800 millioner kroner. Den Belgiske landsholdsspiller anslås dog til at være mere værd, men fordi han kun har et år tilbage af hans kontrakt hos Chelsea, har den spanske klub gode forhandlingsmuligheder.

Ikke desto mindre, er det kun Eden Hazard der ved om han ender i Real Madrid efter sommerferien. Hvis det skulle være tilfældet, vil han være højt motiveret til at vinde et sidste trofæ med sit hold, inden hans afsked med Chelsea.Hvornår kan man se Chelsea – Arsenal FC live stream?

Chelsea – Arsenal FC kan live streames online den onsdag den 29. maj 2019 kl 21:00.

Du kan se Chelsea – Arsenal FC hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Chelsea-flag

Chelsea

Sponsoreret indhold: Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem til The Blues. Klubben har altid haft en trofast fanskare, men den er naturligt nok blevet udvidet kraftigt siden mesterskaber og diverse cups er kommet i pokalskabet. Chelsea er klu ...

Læs mere om CHELSEA her
Arsenal FC-logo

Arsenal FC

Sponsoreret indhold: Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destruktiv og defensiv fodbold, hvor en 1-0 sejr i bedste italiener-stil var nok. Men med Arséne Wengers indtog i klubben i 1996, kom der andre kugler i kanonerne, og nu står Arsenal for noge ...

Læs mere om ARSENAL FC her