Chelsea
Chelsea
vs
Arsenal FC
Arsenal FC
19. sep 2015
13:45

Se Chelsea VS Arsenal FC LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 19. september 2015 kl 13:45

Se Chelsea v Arsenal FC Live Stream

Allerede tidligt lørdag bliver indbyggerne i London forkælet, når Chelsea hjemme på “Broen” tager imod ærkerivalerne fra Arsenal i et kæmpe brag.

De to holds managere kan med rette ikke udstå hinanden, så man kan være sikker på, at de vil pace spillerne til et resultat.

Chelsea har fået en forfærdelig start på sæsonen, hvor det kun er blevet til fire point i fem kampe, og det sætter dem allerede 11 point efter førerholdet Manchester City. Dermed kan mesterskabet nærmest allerede være forduftet, og det er en skærende kontrast til sidste sæson, hvor netop en superstart grundlagde vejen mod titlen.

Myten er punkteret

Arsenal startede også med at tabe 0-2 til West Ham, men siden har man hentet tre sejre og en uafgjort, hvilket bringer dem blot fem point efter førende City.

Det er til at leve med, men man skal også have fuldt udbytte af denne kamp, hvis man vil lege med i toppen.

The Gunners har aldrig besejret Chelsea i Premier League under José Mourinhos ledelse, men de vandt dog 1-0 over The Blues i Community Shield, og det har lukket den myte.

I weekenden viste de også glimrende spil, omend 2-0 sejren over Stoke var for lille. Man kunne dog glæde sig over, at begge mål blev sat ind af angribere: Theo Walcott med den første kasse, og hans afløser, Oliver Giroud, med basse nummer to.

Vi tipper: Arsenal har aldrig haft en større chance for at vinde over José Mourinhos Chelsea i PL. Vi tipper 1-2.Hvornår kan man se Chelsea – Arsenal FC live stream?

Chelsea – Arsenal FC kan live streames online den lørdag den 19. september 2015 kl 13:45.

Du kan se Chelsea – Arsenal FC hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Chelsea-flag

Chelsea

Sponsoreret indhold: Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem til The Blues. Klubben har altid haft en trofast fanskare, men den er naturligt nok blevet udvidet kraftigt siden mesterskaber og diverse cups er kommet i pokalskabet. Chelsea er klu ...

Læs mere om CHELSEA her
Arsenal FC-logo

Arsenal FC

Sponsoreret indhold: Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destruktiv og defensiv fodbold, hvor en 1-0 sejr i bedste italiener-stil var nok. Men med Arséne Wengers indtog i klubben i 1996, kom der andre kugler i kanonerne, og nu står Arsenal for noge ...

Læs mere om ARSENAL FC her