Brasilien
Brasilien
vs
Schweiz
Schweiz
17. jun 2018
20:00

Se Brasilien VS Schweiz LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 17. juni 2018 kl 20:00

Se Brasilien - Schweiz med live stream på nettet

Brasilien – Schweiz med live stream – VM I fodbold

Du kan se landskampen mellem Brasilien og Schweiz direkte med live stream på nettet. Der venter en interessant VM-kamp mellem favoritterne fra Brasilien og Schweiz, som ikke er noget dårligt hold, og du kan se kampen driekte med live streaming.

Brasiliens landshold er altid sjove at følge ved VM i fodbold, og de er selvfølgelig også blandt favoritterne til at vinde årets VM-slutrunde. De har fået en nem lodtrækning, men det bliver dog ikke nødvendigvis en særligt nem kamp imod Schweiz, som har et stabilt og rutineret landshold.

Se VM-kampen mellem Brasilien og Schweiz direkte med live stream.

Brasilien er storfavoritter i Gruppe E

Brasilien var overbevisende i den sydamerikanske VM-kvalifikation, som de vandt med hele 10 point ned til Uruguay på andenpladsen. De har ligeledes haft lodtrækningsheld til VM-slutrunden, hvor de skal møde Schweiz, Serbien og Costa Rica, og det må siges at være overkommelig modstand til et verdensmesterskab.

Brasilien er selvfølgelig klare favoritter til at vinde gruppen, hvorefter de formentlig skal møde Sverige eller Mexico, som nok kommer til at kæmpe om andenpladsen i Gruppe F.

Ved den seneste VM-slutrunde var Brasilien på hjemmebane, og de gjorde det fint indtil semifinalen, hvor de mødte Tyskland, og tabte 1-7. Det var en katastrofe for Brasilien, og de er meget hævntørstige, hvilket kan komme til at gå udover Schweiz.

Det kræver dog, at de helt store profiler som Neymar og Coutinho får spillet til at fungere.

Schweiz bliver ikke kørt over

Schweiz har et rutineret og stærkt hold, og det ville være underligt, hvis de blev kørt midtover af Brasilien. Selvom der er klasse forskel på Brasilien og Schweiz, så ligner det umiddelbart ikke en storsejr.

Schweiz har et meget rutineret hold, og de indkasserede kun syv mål i deres 12 VM-kvalifikationskampe, hvoraf to af disse blev sat ind af Portugal i deres udekamp.

Alle deres fire forsvarsspillere og målmand Yann Sommer har været med til flere slutrunder, og de er vel det bedste bud på andenpladsen i gruppen, men de kommer nok til at kæmpe hårdt imod Serbien.

Vi forventer en kamp, hvor Brasilien dominerer og vinder, men Schweiz har en stærk defensiv, som kan være svær at nedbryde.

Se Brasilien – Schweiz direkte med live streaming på nettet.

Hvad bliver Brasilien – Schweiz live stream?

Brasilien har et af de bedste hold ved VM, og de skal selvfølgelig slå Schweiz, men det kan godt gå hen og blive en tæt kamp.

Vi tror på 3-1 til Brasilien.

Hold øje med

Neymar, Brasilien og Haris Seferovic, Schweiz.

Hvornår kan man se Brasilien – Schweiz live stream?

Brasilien – Schweiz kan live streames søndag den 17. juni kl. 20.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Brasilien-flag

Brasilien

Sponsoreret indhold: Det brasilianske landshold har i generationer fodret de europæiske topklubber med stjernespillere. Siden sambanationen tog deres livsglæde med ind på fodboldbanen i 1958, har deres unge talenter været i klubbernes søgelys. Og det er ikke uden grund, da en brasiliansk spiller er blevet kåret som verdens bedste hele fem gange siden 1997. Det sydamerikanske mandskab med de brune ...

Læs mere om BRASILIEN her
Schweiz-logo

Schweiz

Sponsoreret indhold: Schweiz er måske ikke mest kendt for deres fodbold, men der bliver spillet god bold i Alpelandet. Ved flere lejligheder har man overrasket positivt i de store turneringer, og man kan altid forvente god, teknisk fodbold fra de rød-hvide, som også opfører sig pænt på banen. Med andre ord er schweizisk fodbold en fornøjelse at følge, og hvis du også vil være med på de høje tinder ...

Læs mere om SCHWEIZ her