Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Vendsyssel FF
Vendsyssel FF
16. dec 2018
18:00

Se Brøndby IF VS Vendsyssel FF LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 16. december 2018 kl 18:00

Brøndby - Vendsyssel Live Stream | Superligaen 18/19

Kampen mellem Brøndby IF og Vendsyssel FF kan live streames direkte online. Brøndby er stor favoritter i hjemmekampen imod Vendsyssel, og hvis du ikke skal på Brøndby Stadion, så kan du live streame Brøndbys kamp imod Vendsyssel online.

Brøndby skal fortsætte deres gode stime imod oprykkerne fra Vendsyssel. Gæsterne har aldrig besøgt Brøndby Stadion før, og der venter dem en stor oplevelse.

Brøndby er inde i en god periode, og de bør være i stand til at besejre Vendsyssel hjemme på Vestegnen, men de må undvære nogle af holdets vigtigste spillere.

Brøndby med fornuftig sejrsstime

Sidste sæsons sølvvindere fra Brøndby er endelig kommet i omdrejninger – i hvert fald resultatmæssigt. De seneste fem kampe er blevet vundet, og selvom kampene ikke har været særligt overbevisende, så giver det holdet noget selvtillid.

Der har været rigeligt med dårlige overskrifter på det seneste, og nogle af Brøndbys fans var i et vildt skænderi med Alexander Zorniger efter den seneste kamp i Vejle.

De mener, at Zorniger sætter sig selv over klubben, mens han selv blot fokuserer på at vinde den næste kamp.

I første omgang skal alle omkring Brøndby nok bare fokusere på at give Brøndby-holdet de bedste forudsætninger for at besejre Vendsyssel på hjemmebane, hvilket vil give en fin afslutning på et hårdt efterår.

Live Stream Superliga

Tæt kamp i Hjørring

Vendsyssel og Brøndby mødte hinanden for første gang nogensinde tidligere på sæsonen. Det skete i det nordlige Jylland, hvor Kamil Wilczek scorede to gange for Brøndby.

Efterfølgende reducerede Ogude for Vendsyssel, og oprykkerne havde faktisk flere gode muligheder for at udligne, men Brøndby havde heldet med sig, og kunne vinde kampen 2-1.

Brøndby skal være mere dominerende denne gang. Presspillet skal være mere aggressivt, og de skal virkelig turde at følge den spillestil, som gav dem så meget succes i sidste sæson.

Brøndby-topscorer er ude

Desværre for Brøndby, så må de undvære to af stjernerne. Kamil Wilzcek, som har været Brøndbys klart bedste spiller i denne sæson, har fået karantæne efter sit gule kort i Vejle-kampen.

Det samme gælder den tyske midtbanespiller Dominik Kaiser, som har udviklet sig til at blive fast mand på Brøndby-holdet.

Det bliver ikke et problem på den centrale midtbane, hvor Simon Tibbling, Besar Halimi, Kasper Fisker og Lasse Vigen alle kan dække pladsen, og forskellen på de spillere er ikke voldsomt stor.

Det er til gengæld et stort problem i angrebet, hvor ingen af de andre spillere har præsteret. Hany Mukhtar blev afprøvet i angrebet i Vejle, da hverken Mikael Uhre, Ante Erceg, Nikolai Laursen eller Uffe Bech har grebet chancen i denne sæson.

Det er ikke til at forudsige, hvad Alexander Zorniger finder på, men det bliver i hvert fald et alternativt angreb.

Se kampen mellem Brøndby IF og Vendsyssel FF med online live streaming!

Hvad bliver Brøndby IF – Vendsyssel?

Brøndby skal simpelthen slå Vendsyssel, hvis de skal kæmpe med om medaljer. Vinder de kampen, så er det næsten et godkendt efterår på trods af de store problemer undervejs.

Vi regner med en målrig kamp med Brøndby som vinder.

Kampens profiler

Hany Mukhtar er den store profil, når Kamil Wilczek ikke er med. Hos Vendsyssel er der færre profiler, men man kan nævne den unge topscorer, Jon Thorsteinsson.

Hvornår live streames Brøndby IF – Vendsyssel online?

Brøndby IF – Vendsyssel FF live streames søndag den 16. december kl. 18.00 fra Brøndby Stadion.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
Vendsyssel FF-logo

Vendsyssel FF