Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Sparta Prag
Sparta Prag
16. sep 2021
21:00

Se Brøndby IF VS Sparta Prag LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Europa League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Brøndby IF – Sparta Prag kan live streames online den torsdag den 16. september 2021 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Brøndby IF – Sparta Prag hos eurosport.

Rene Andersen

Rene Andersen 16. september 2021 kl 21:00

Se Europa League Fodbold: Brøndby - Sparta Prag Live Stream

Se Brøndby – Sparta Prag online live stream! Brøndby spiller torsdag aften den første kamp i Europa League, når de tager imod Sparta Brag, og du kan se hele kampen online med live stream!

Der venter Brøndby en meget svær kamp imod Sparta Prag, men hvis de skal gøre sig bare det mindste håb om at gå videre fra gruppespillet, så kræver det nok tre point.

Det tjekkiske storhold må vurderes at være lidt stærkere end Brøndby i øjeblikket. Til gengæld er hjemmebanefordelen også ganske stor i europæisk fodbold, og et fyldt Brøndby Stadion kan virkelig flytte det unge Brøndby-hold.

Det er Brøndbys første europæiske gruppespil siden 2005, og i den samme periode har Sparta Prag været med hele ni gange, så der virkelig erfaring til forskel.

Brøndby får brug for opbakningen

Der venter Brøndby nogle meget svære kampe i Europa League-gruppespillet, hvor de skal møde Lyon, Rangers og Sparta Prag.

Der er ikke nogen tvivl om, at Brøndby er det dårligste hold i gruppen, men det er ikke ensbetydende med, at de ikke kan gå videre.

Mens Brøndbys hold ikke ligefrem stinker af international klasse, så må man sige, at deres fans gør det.

Det står nu klart, at UEFA tillader medrejsende fans til kampene, og det kan vise sig at blive en fordel for Brøndby, som altid bliver støttet af flere tusinde fans – uanset hvor de spiller.

I første omgang kommer et fyldt Brøndby Stadion også til at give Brøndby-spillerne et kæmpe rygstød.

Det er ikke fordi, at Sparta Prag-holdet ikke har prøvet noget lignende før, men det kan gøre en stor forskel.

Slavia Prag mangler tidligere AGF-back

Det er ikke fordi det Sparta Prag vælter sig i store profiler, men de har et bundsolidt hold. Deres klart mest spændende spiller er den kun 19-årige angriber Adam Hlozek, som næppe spiller flere sæsoner i den tjekkiske liga.

Sparta Prag har også to tidligere Superliga-spillere i truppen. Den ene er kantspiller David Moberg Karlsson, som havde et kort ophold i FC Nordsjælland.

Den anden er den tidligere AGF-back Casper Højer, som desværre sidder ude med en skade. Han nåede desværre kun at spille tre kampe for sin nye klub inden han blev ramt af en grim skade, som nok holder ham ude indtil november.

Han bliver givetvis klar til den omvendte kamp, som spilles den 9. december på Generali Česká Pojišťovna Arena i Prag.

Hvad bliver Brøndby IF – Sparta Prag?

Det ligner en jævnbyrdig kamp, hvor Brøndbys fans kan være med til at gøre forskellen.

Vi tror på 2-2.Hvornår kan man se Brøndby IF – Sparta Prag live stream?

Brøndby IF – Sparta Prag kan live streames online den torsdag den 16. september 2021 kl 21:00.

Du kan se Brøndby IF – Sparta Prag hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
Sparta Prag-logo

Sparta Prag