Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Silkeborg
Silkeborg
14. jul 2019
18:00

Se Brøndby IF VS Silkeborg LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 14. juli 2019 kl 18:00

Se Brøndby IF - Silkeborg IF live stream

Martin Retovs Brøndby-hold skal i deres første Superliga-kamp, op imod oprykkerne fra Silkeborg. Holdet fra vestegnen endte på en skuffende fjerdeplads, og det er som om, at holdet ikke indfrier deres forventninger år efter år. Barren bliver måske sat for højt når der bliver udtalt, at man stiler efter en top-3 placering, men er Brøndby et top-3 hold længere?

Silkeborgenserne er netop trådt ind i Danmarks stærkeste fodboldrække, og deres mål er at overleve sæsonen, uden at rykke ned igen til NordicBet Ligaen. Se online på live stream, hvem af de traditionsklubber der trækker fra start med tre point, eller om pointene bliver fordelt ligeligt.

Brøndby – Silkeborg: Status

Brøndby IF

Brøndby spillede sig hele vejen til pokalfinalen i sidste sæson, men i den afgørende straffesparkskonkurrence, måtte man se sig slået af FC Midtjylland. Ironisk nok, sikrede det at fjerdepladsen blev tildelt Europa League playoffkampe. Her vandt man over Randers FC, og det må siges at have reddet sæsonen en smule.
Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA) trak tirsdag den 18. juni lod til første runde af kvalifikationen til Europe League. Her trak man det finske hold FC Inter Turke, som fik en syvendeplads i den finske liga, men de vandt deres pokalfinale og således er de med i Europa League. Den første kamp spilles 11. juli, og returopgøret finder sted den 18. juli.

Silkeborg IF

Efter en hjemmebanesejr på 2-0 over Nykøbing FC stod det klart, at Silkeborg igen skulle spille Superliga-fodbold den kommende sæson. De 8146 tilskuere der var fremmødt, kunne se et topmotiveret Silkeborg-hold, der spillede med høj boldbesiddelse og de kom frem til flere store chancer. En spiller der har måtte se sine kollegaer fra sidelinjen på grund af en skade er Jeppe Gertsen. Den ellers faste mand i Silkeborg-truppen, har siddet ude med en korsbåndskade det sidste år. Han har kunne se til, mens hans tidligere chefer Peter Sørensen og Michael Hansen er stoppet som trænere, til fordel for Kent Nielsen, som er ny træner i Silkeborg IF.

Der er dog lysere tider på vej, melder forsvarsspilleren selv. Han har spillet med i opstarten til sæsonen, og han har selv troen på egne evner igen. Mentalt mener Gertsen, at han er blevet stærkere og nu er spørgsmålet, om han kan spille sig ind i truppen til fordel for spillere som: Frederik Alves og Anders Hagelskjær?

Live streaming er tilgængelig online hvor du kan se, om det bliver Silkeborg, eller Brøndby der trækker det længste strå.

Brøndby – Silkeborg: Holdnyheder

Første træningskamp for Brøndby, endte med et nederlag til polske Lech Poznan, som scorede et tidligt mål i kampen. Brøndby havde igen overvurderet egne evner, og var ellers sikre på en sejr før kampstart.

Endnu et incitament for, at de måske skal nedjustere deres forventninger til næste sæson, for ikke at blive for skuffede.

Som sædvanlig i en træningskamp blev næsten hele holdet udskiftet i pausen, og en spiller som var med fra start, Simon Tibbling mente at Brøndby ikke var kyniske nok, men han undskylder med at de kun har været i gang i en uge efter sommerferien, så holdet skal finde sig selv igen.Hvornår kan man se Brøndby IF – Silkeborg live stream?

Brøndby IF – Silkeborg kan live streames online den søndag den 14. juli 2019 kl 18:00.

Du kan se Brøndby IF – Silkeborg hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
Silkeborg-logo

Silkeborg