Brøndby IF
Brøndby IF
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
16. sep 2018
16:00

Se Brøndby IF VS SønderjyskE Elitesport LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 16. september 2018 kl 16:00

Brøndby - SønderjyskE | Live Streaming | Superliga

Kampen mellem Brøndby IF og SønderjyskE kan live streames direkte på nettet. Brøndby skal tilbage på sporet efter en lang pause, og de er da også favoritter til at besejre SønderjyskE i en kamp, som du kan se online med live streaming.

Brøndby er normalt meget stærke hjemme på Brøndby Stadion, men de har ikke fået den bedste start på sæsonen, og derfor er det ekstremt vigtigt, at Brøndby besejrer SønderjyskE.

Brøndby og SønderjyskE mødte hinanden tre gange i den seneste sæson, og Brøndby vandt alle tre opgør, og der er da heller ingen tvivl om, hvem der har det bedste hold af de to.

Se Brøndby IF – SønderjyskE med live streaming!

SønderjyskE-træner vender tilbage til Brøndby

Det bliver en speciel kamp for SønderjyskEs træner, Claus Nørgaard. Han vender nemlig tilbage til den klub, hvor han mellem 2013 og 2016 var assistent for Thomas Frank.

Efterfølgende havde han flere ungdomslandstrænerjobs i DBU inden, at han i januar 2017 blev udnævnt som SønderjyskEs cheftræner.

Det er derfor heller ikke første gang, at hen vender tilbage til Brøndby Stadion, men han har endnu ikke formået at vinde imod Brøndby.

SønderjyskE har generelt haft store problemer på udebane, og de har ikke formået at vinde en af deres hidtil fire udekampe i denne sæson.

De har faktisk kun formået at hente et enkelt point i deres udekampe imod OB, AGF, Esbjerg og FC København. Til gengæld var de overraskende gode i Parken, hvor de godt kunne have fået point med hjem.

SønderjyskE må undvære deres anfører, Marc Pedersen, som har karantæne efter nogle offensive udtalelser omkring dommerens partiskhed i FCK-kampen.

Brøndby skal ovenpå igen

Der har nærmest været fest i Brøndby siden, Alexander Zorniger kom til klubben i sommeren 2016. De tog med det samme nogle kæmpe skridt, og selvom de ikke kunne true FCKs stærke hold i den første sæson, så var de historisk gode i sidste sæson.

Selvom det ikke har været nok til at vinde et mesterskab, så må man alligevel løfte på hatten over Brøndbys udvikling i de seneste to år.

Til gengæld har de ikke fået den bedste start på denne sæson, og de er således på tredjepladsen med 14 point efter otte kampe.

Det er er overhovedet ikke katastrofalt. Særligt man tænker på, at de allerede nu har mødt de andre tophold fra FCK, FCM og FCN.

Brøndby fejlede sidst, da de mødte FC Midtjylland på hjemmebane. Man var foran to gange, og en mand i overtal i den sidste halve time, men alligevel endte kampen 2-2, hvilket var til stor skuffelse for Brøndby-holdet.

Se Brøndby IF – SønderjyskE direkte med live streaming.

Hvad bliver Brøndby – SønderjyskE?

Brøndby skal finde deres gamle niveau, og det forventes, at de besejrer SønderjyskE med et par mål.

Vi tror på 3-1 til BIF.

Kampens profiler

Hany Mukhtar, Brøndby og Christian Jakobsen, SønderjyskE.

Hvornår live streames Brøndby – SønderjyskE online?

Brøndby – SønderjyskE live streames søndag den 16. september kl. 16.00.Hvornår kan man se Brøndby IF – SønderjyskE Elitesport live stream?

Brøndby IF – SønderjyskE Elitesport kan live streames online den søndag den 16. september 2018 kl 16:00.

Du kan se Brøndby IF – SønderjyskE Elitesport hos Dplay.dk

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
SønderjyskE Elitesport-logo

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her