Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Randers FC
Randers FC
31. maj 2019
19:00

Se Brøndby IF VS Randers FC LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 31. maj 2019 kl 19:00

Se Brøndby IF - Randers FC online

Finalen står for døren, i en kamp der afgør hvem der skal være det sidste hold, som skal repræsentere Danmark i Europa League efter sommerferien. Martin Retov og hans tropper fra Brøndby, skal prøve at redde en dårlig sæson, hvor de kun endte som nummer fire i ligaen.

Randers FC har haft en et sløjt år, men de har reddet deres sæson ved at ende som nummer et i nedrykningsgruppen, og således er de klar til at møde Brøndby IF, i deres måske vigtigste kamp i år.

Se med online, om det bliver kronjyderne eller drengene fra vestegnen, der skal spille international fodbold næste år!

Brøndby – Randers FC: Vejen til Europa League

Da Brøndby tabte i pokalfinalen mod FC Midtjylland, sikrede det ironisk nok, at fjerdepladsen i Superligaen blev tildelt denne Europa League-playoffkamp. Dog kunne Brøndby have afgjort det direkte selv, ved at vinde over Midtjylland, men de var for stærke i straffesparkskonkurrencen og ulvene tog hjem fra parken, med en smal sejr.

Live streaming er tilgængelig online hvor du kan se, om Brøndby IF kvalificerer sig til Europa League. Kronjyderne fra Randers skal besøge Brøndby Stadion, hvor Brøndby ikke har tabt mod Randers siden 2014.

Randers FC har vendt deres form på hovedet, efter de endte i nedrykningsgruppen. Siden da har de ikke set sig tilbage, og de har kun tabt en enkelt kamp, ud af de sidste 10 opgør. Dette har sikret Randers FC en førsteplads i nedrykningspillet, med tre point foran Aab på andenpladsen.

Således er Randers klar i en Europa-finale igen. For to år siden stod de i samme position, men tabte stort til FC Midtjylland.

Brøndby – Randers FC: Holdnyheder

Brøndby IF har selvtillid i bagagen fra deres sidste opgør. De vandt 2-0 mod et ellers formstærkt OB-hold. Dette sendt OB ud i mørket, og ned på en femteplads i Superligaen. Nu venter finalen så mod Randers, og med et helt stadion i ryggen, må de blå-gule fra vestegnen naturligvis være favoritter.

Brøndby må undvære Simon Hedlund til dette opgør. Han fik et direkte rødt kort, da de spillede mod OB. Et stort handicap for klubben, der ellers har set til svenskeren mange gange, i et forår hvor han måske har været Brøndbys stærkeste spiller. Til gengæld er Hany Mukhtar klar. Han sad ude mod OB, men han ventes at være klar ovenpå den skade han har døjet med.

Thomas Thomasbergs ”heste” har gjort det imponerende godt i år. Sidste år på dette tidspunkt stod man i en situation, hvor man spillede for ikke at rykke ned i 1. division. I år er der nye boller på suppen, og kronjyderne har mulighed for at vippe Brøndby af pinden, og derved opnå en mere end godkendt sæson.

Desværre for kronjyderne har de en dårlig historik på Brøndby Stadion, hvor de ikke har vundet siden 2014. Omvendt er det Brøndby der har mest at tabe i dette opgør, da deres ambitionsniveau er højere.

Derfor mener vi at det mentale pres er på Brøndby, og det må regnes som en mindre fordel for Randers FC.Hvornår kan man se Brøndby IF – Randers FC live stream?

Brøndby IF – Randers FC kan live streames online den fredag den 31. maj 2019 kl 19:00.

Du kan se Brøndby IF – Randers FC hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
Randers FC-logo

Randers FC

Sponsoreret indhold*: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her