Brøndby IF
Brøndby IF
vs
Lyon
Lyon
25. nov 2021
21:00

Se Brøndby IF VS Lyon LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Europa League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Brøndby IF – Lyon kan live streames online den torsdag den 25. november 2021 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Brøndby IF – Lyon hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 25. november 2021 kl 21:00

Se Brøndby v Lyon Online: Live Streaming & TV i Danmark

Se BrøndbyLyon online live stream! Du kan se hele Europa League-kampen mellem Brøndby IF og Lyon med live stream på nettet!

Det er nu eller aldrig, hvis Brøndby også har tænkt sig at spille europæisk fodbold efter vinterpausen. Torsdag aften tager BIF imod Lyon på Brøndby Stadion inden turen går til Prag for at møde Sparta Prag i december i den sidste kamp i Europa League-gruppespillet.

Det står helt klart, at Lyon ender på førstepladsen i gruppen, men kampen om anden- og tredjepladsen er relativt åben.

Da Lyon allerede har sikret sig førstepladsen, så forventes det, at de stiller med et reservehold i Brøndby, og det er selvfølgelig til de danske mestres fordel.

Live Stream Brøndby – Lyon!

Brøndby er tvunget til at vinde

Sagen er klar for Brøndby, hvis de vil gøre sig håb om at gå videre fra gruppespillet i Europa League. Lyon topper gruppen med 12 point, mens Sparta Prag og Rangers begge har fire point.

Nederst ligger Brøndby med kun to point og en klart dårligere målscore. Da Rangers og Sparta Prag ligeledes møder hinanden torsdag, så kræver det nærmest to sejre i de sidste to kampe før, at Brøndby kan gå videre på andenpladsen.

Der er dog også en del at hente ved at ende på tredjepladsen. Efter indførslen af Conference League, så rykker tredjepladserne i EL-grupperne over i den turnering, og det vil faktisk være ganske fint for Brøndby, som nok må sande, at Europa League er et niveau for højt for dem.

Hvis Brøndby i første omgang besejrer Lyon, så er det fuldstændigt åbent i gruppen igen.

Lyon kommer med reserverne

Umiddelbart, så er der flere klasser til forskel på Lyon og Brøndby, hvilket vi også så i den omvendte kamp i Frankrig, hvor Lyon vandt 3-0 uden de store problemer.

Økonomisk er der gigantisk forskel på de to klubber. Mens Lyon har solgt spillere for flere milliarder i de seneste par sæsoner, så er Brøndby stadig kun på vej til at få økonomien i balance.

Da Lyon allerede er sikre på førstepladsen, så ville det dog være underligt, hvis de kom til Danmark med det stærkest mulige hold.

Der forventes helt klart, at Lyon sender en del reserver på banen, og det kan blive åbningen for Brøndby.

På papiret må man formode, at Lyons reserver – spiller for spiller – er noget stærkere end Brøndbys bedste spillere, men det handler som bekendt også om relationer i fodbold.

Hold øje med

Mikael Uhre, Brøndby og Habib Keita, Lyon.Hvornår kan man se Brøndby IF – Lyon live stream?

Brøndby IF – Lyon kan live streames online den torsdag den 25. november 2021 kl 21:00.

Du kan se Brøndby IF – Lyon hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
Lyon-logo

Lyon