Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
15. sep 2019
18:00

Se Brøndby IF VS FC Nordsjælland LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 15. september 2019 kl 18:00

Se Brøndby - FCN direkte online

Ligaens nummer fire mod ligaens nummer fem tørner sammen i et af søndagens opgør. Før i tiden havde Brøndby været favoritter, men ikke længere. Nu må FCN ses som favoritter til dette opgør, da de har præsteret bedre over end længere periode.

På live stream kan du se det spændende opgør mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland. Vi viser nemlig kampe direkte fra Brøndby stadion, som du kan se lige her, når de tager imod tigrene fra FCN.

Brøndbys resultater er meget svingende, og det er som om de ikke har fundet en ny fodboldstrategi siden deres storhedstid i start 00’erne. De lå nogenlunde med i tabellen, og så ud til måske at kunne spille om bronzemedaljer.

Nu er vestegnsklubben noteret for to nederlag i streg, hvoraf det ene var mod et svækket AGF-mandskab, så må man sige at Brøndby endnu en gang, ikke er der hvor de skal være.

Det er toppen mod bunden. Superligaens nummer to mod ligaens nummer 12. Alle forventer at Hobro IK, men kan de overraske mod et velspillende FC København-hold, der i sidste runde tabte deres første kamp.

Du kan se alle 90 minutter direkte her på live streaming, hvor et meget spændende sjællandsk opgør bliver vist online på live streaming tjeneste.

Se kampen direkte på live stream##

Det er muligt for dig at se, ikke bare alle Superligakampe, men også Europa League og Champions League er på kalenderen når vi live streamer. Derfor kan du altid tune ind, lige meget hvilken kamp det er, og så kan den ses direkte. Det samme gør sig gældende til dette opgør, som er Brøndby IF – FC Nordsjælland.

På Brøndby stadion kan man altid høre hjemmeholdet. For hvis der er en ting Brøndby stadig har nu hvor de er blevet en midterklub, så er det fansene. De har stået dem bi i deres nedtur der har fortsat i årevis, og de tropper altid trofast op på Brøndby Stadion for at synge skråle igennem til klubbens slagsange.

De er også den fanbase der er tydeligst repræsenteret ved udekampe, hvor de tit overdøver hjemmeholdet. Selv i Parken får Brøndbys fans skrålet så meget igennem, at man kan høre dem til trods for at FCK’s fans er ti gange så mange som de blågules.

Brøndby IF – FC Nordsjælland: Holdnyt

På Brøndby stadion har man fået installeret enorme spejle. Det er for græssets skyld, at man har valgt at placere et spejlreflektorsystem fra Second Sun. Store dele af grønsværen står nemlig i skygge meget af tiden, og det kan man forhindre ved at reflektere sollyset ned på græsset.

På den måde påvirker man græssets vækst og giver det optimale forhold for professionelle fodboldspillere. Indtil nu, er det bare et forsøg, og hvis det bliver en succes, så er det muligt at man har tænkt sig at installere adskillige spejle på stadion.

Brøndby IF – FC Nordsjælland: Forudsigelse

Det er en svær kamp at forudsige, da hjemmeholdet har været skidt på hjemmebane, og udeholdet har ageret dårligt i udekampene. Vi tror på en kamp med mål i begge ender, og med højt tempo.

Resultat: 2-2.Hvornår kan man se Brøndby IF – FC Nordsjælland live stream?

Brøndby IF – FC Nordsjælland kan live streames online den søndag den 15. september 2019 kl 18:00.

Du kan se Brøndby IF – FC Nordsjælland hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
FC Nordsjælland-logo

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold*: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler v ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her